Tele

Katrin Lust võlaküttide saatest: tankist minestas kaamera ees ära (7)

LISA KOMMENTAAR

Saurus7. jaanuar 2019, 21:39
Katrin on üks julge ajakirjanik ,kes võtis selle valusa teema ülesse .Eestis on see tõesti suur probleem . Kõik need inimesed kes on sattunud võlgnike küüsi ,peaks toompeale kogunema ,siis riigi tegelased näeks . Aga nagu näeme ,paljud kuuluvad ise nende hulka , mida me siis lihtrahvas veel viriseme . Meil on ju õigusriik .Aga kes naerab ükskord pärast ,naerb suure suuga .
Saurus7. jaanuar 2019, 21:24
Härra L ,sina ei ole vist olnud olukorras ,kus lähed inimese juurde ,teed talle töö ilusti ära ,ja jääd ootama millal tema siis oma osa täidab ,tasub sinule temale tehtud teenuse eest . Aga see Suur MMM naerab ,õeldes loll olid et uskusid . Sellised riputaks küll mõnekohapidi ülesse . Kahju ,aga usun sellistele tulevad varsti 90 tagasi . Meie riigis ei ole selistele õiget seadust ,sellised peaks kõik kinni istuma , kül neid siis seal ümberkasvatatakse . Tunnen Lembitut isiklikult väga hästi . Kui Lembitu on kesik ,siis kes see tola kõrgharidusega jurist siis on ?
P16. august 2018, 18:47
Kas tegu on sama Ants Pääriga kes kuulus 94tal aastal Venemaa liberaaldemokraatlikku parteisse.
Aune16. august 2018, 17:16
Ajab mingit joga see meie Lusti-tädi. Miks ei jõua ükski asi lahenduseni- näiteks NO skandaal? Kas siis NO ei teiudki midagi halba ja Katrin ajas joga ja mustas inimesi?
kajakas16. august 2018, 00:07
no vat, jälle Lustil vedas, inimene minestas ja rõõmu kui palju!
Mõneti väga hea15. august 2018, 21:51
Kui selles saastsarjas on kasvõi üks episood, mis annab alust arvata, et need kaks vähearenenut võivad muutuda vägivaldseks- siis on see juba põhjus, mille pärast mõned, kelle juurde nad välja pressima lähevad, võivad neid läbi ukse tulistada.
Täiesti põhjendatud ründe ennetus.
Muide, paljud täiturite käes olevad "jõustunud kohtuotsused" on saanud võimaluse tekkida vaid seetõttu, et paljaksvarastatul puuduvad vahendid hagi vaidlustada ja samasugused väljapressijad saavad kohtus täiesti põhjendamatu võidu.
Lusti akllakäik siis algas15. august 2018, 21:44
Teha sari inimkonna põhjakihist ja esitada neid kui mingeid tegijaid- see on saatejuhi allakäik.
Kas15. august 2018, 15:43
Jälle tegemist kesikutega?