Film

TREILER | EV100 mängufilm „Põrgu Jaan“ jõuab oktoobri alguses kinodesse (6)

LISA KOMMENTAAR

Mart16. august 2018, 10:13
Mõista, mõista, mis see on – venib aeglaselt pimedas masendava viiulimuusika saatel.
Ev10015. august 2018, 01:57
Millal see NO teatri toodetud poolemiljoniline film avalikustatakse?
Jessauul15. august 2018, 13:20
Mis sellel kõigel on pistmist Eesti Vabariigiga? Rootsi Kuningriigi ja Tsaari Venemaa vahelise konflikti (kusagil Liivimaal) raskete tagajägede eksponeerimine trafaretses krimi/põnevuse võtmes (leitaks inimene kellel on mälukaotus ja siis selgub...! Mitu tuhat korda seda juba tehtud on?) peaks kuidagi seonduma Eesti Vabariigiga? Jääge ikka normaalseks!
jürka14. august 2018, 20:11
friik14. august 2018, 18:58
olen suur eesti filmi sõber ja muidu massohist.
paraku pole eesti filme peale paarinädalast kinolevi kusagilt vaadata.
isegi raha eest mitte.
Ohh14. august 2018, 13:04
_ http://entsyklopeedia.ee/artikkel/treiler2_ treiler, suurte ja raskete esemete vedamiseks kasutatav haagis.
_ http://entsyklopeedia.ee/artikkel/triller1_ triller, muusikas meloodiakaunistus: meloodiaheli ja selle ülemise abiheli kiire vaheldumine.
_ https://et.wikipedia.org/wiki/Thriller_ Thriller on filmi- ja kirjandusžanr. Sel on mitmeid alamžanre (psühholoogiline thriller, poliitiline thriller jts).
Erinevus põnevike ja thriller'ite vahel tuleneb teoste sündmuste vormist ja stiilist. Kuigi mõlemad keskenduvad pinge ja põnevuse loomisele ning selle pidevalt üleval hoidmisele, jääb põnevikus sündmuste tempo väljapeetuks ja pinge kasvab aegamööda, thrilleris kulgeb lugu seevastu kiirelt ja intensiivselt. Lisaks vürtsitakse sündmustikku ohtralt vägivalla ja seksiga, mis põneviku puhul jääb sündsuse piiridesse