German PinelisFoto: Taavi Luhamaa
Üritused
13. august 2018, 20:25

Superstaarisaatest tuntud German teeb Soome sarjas näitlejadebüüdi: praegu oskan öelda "Minä rakastan sinua" (2)

Saadetest "Eesti tippmodell" ning "Eesti otsib superstaari" tuntuks saanud German Pinelis on vastu võtnud uue väljakutse - seekord ootab meest ees näitlejadebüüt.

German sai väikse rolli Soome sarjas "Love Island", kus osaleb tutvustavas klipis. Praeguse seisuga teab German öelda, et võtted toimuvad 25. augustil ning peaksid esialgu kestma ühe päeva.

Soome sarja sai German mängima tänu casting'u agentuurile Casting Agency Icon, kuhu ta ka ise kuulub. "Kandideerimiseks pidin saatma oma ingliskeelse tutvustuse: kes ma olen, millega tegelen, mis on mu hobid jms," lausub noormees.

"Ma ei oska veel öelda, kas pean sarjas ka soome keeles rääkima. Praegu oskan soome keeles öelda "Minä rakastan sinua" ja "Moi!". Kuid kui on vaja, siis õpin ka muud laused selgeks," on German pealehakkamist täis.

Pinelis sõnab, et näitlemise kõrval ta muusika tegemisest loobunud ei ole. "Laulmisega on mul kõik hästi. Sügisest hakkan muusikat tegema, kuid hetkel ei saa ma avaldada, kellega muusikat teen." Siiski lubab ta oma fännidele üsna pea häid uudiseid.