Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 14. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hooletult lendu lastud sõnad võivad kellelegi haiget teha. Kui oled mees, siis naistega suheldes ettevaatust – igast su öeldud sõnast võidakse kinni haarata ja seda su vastu kasutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Poes käies manitse end säästlikkusele. Suurest edevusest tingitult võid osta  ekstravagantseid  rõivaid, mis ei ole mugavad, mis sulle tegelikult ei sobi ja mida sa kandma ei hakka.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On parem keel hammaste taga hoida ja mitte hakata kallimaga mingeid probleeme lahkama. Asi kisub emotsionaalseks, mingit mõistuspärast arutelu ei tule nagunii.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib ju tunduda, et niisama vedelemine ja igasuguse hea-paremaga maiustamine kulub vahel ära. Õigustusi leiab alati, kasulikum oleks end siiski diivanilt püsti ajada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vajad, et kallis inimene oleks sinu kõrval, et ta oma armastust kinnitaks nii sõnade kui ka tegudega. Seda kapriisselt nõudes tõukad kallima pigem eemale.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui sa ei tunne, et pere igas asjas toeks on, muutud ebakindlaks. Eriti võimendub see juhul, kui tööl tekib probleeme. Keerukas olukorras on raske rahulikuks jääda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunne, et mõistetakse ja vajadusel saab kellegi rinna najal kasvõi peatäie nutta, annab kindlust. Üksi olemine on ebameeldiv, üksi jäänuna oled aldis suhtlema igasugu juhututtavatega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui on vajadus kokku hoida, siis püsi poodidest eemal. Eriti ohtlik on shopata internetis. Pildi peal paistavad kaunina ka ebakvaliteetsed ja sobimatud asjad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Leiad, et sul on õigus partnerilt piiramatult tähelepanu saada. Kui ta sulle piisavalt maheda häälega armastust ei avalda, võib juba tüli majas olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kipud päevavalgele kraapima seiku, mis tegelikult võiks ammu olla unustuse jõkke vajunud. Kellelegi ammu tehtud tegusid või öeldud sõnu nina alla hõõruda ei ole ilus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled täna liialdusteni edev, imetled ennast. Selles osas on fantaasia hea, et iga vastassooliste heidetud pilku tõlgendad kohe imetleva või isegi armununa.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tööl on ehk suhted segased ja jahedad, hommikul võid tunda vastumeelsust kolleegidega kohtuda. Ootad, et keegi kodustest sind julgustaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Oled ise oma õnne sepp, ent ka pereliikmete toetusest on palju kasu. Rahaasjus on kasu ka heast vaistust. Töises plaanis annab väga palju korda saata – võimalik on nii uue hea töökoha leidmine kui ka edutamine praeguses kollektiivis. Sul on nii järjekindlust kui ka paras annus uuendusmeelsust.