Meghan MarkleFoto: SIPA/Scanpix
Inimesed
13. august 2018, 12:16

Meghan Markle'i isa: ma ei loodagi enam oma tütrest midagi kuulda või temaga kohtuda (11)

Sussexi hertsoginna Meghan Markle'i isa ei suuda enda ja tütrete suhete teemal kohe kuidagi suud kinni hoida. Nüüd on mees The Sun'ile taas kurtnud, et kardab, et ei näe oma tütart enam kunagi ning ei saa temaga enam kunagi rääkida.

74-aastane mees usub, et on pärast mitmete tütre abielu teemaliste intervjuude andmise järel oma tütre elust lõplikult välja tõugatud. "Ma ei loodagi enam temast midagi kuulda või teda enam kunagi näha. See on okei," ütles mees oma Mehhiko kodus The Sun'ile antud intervjuus. 

Mees pole oma tütre Meghaniga pärast abiellumist sõnagi rääkinud. Thomas arvab, et pärast antud intervjuusid on ta kuningliku perekonna elust täielikult välja lõigatud - uks on lukku keeratud ning kardinad ette tõmmatud. 

Siiski ei kahtse mees enda sõnul mitte ühegi intervjuu andmist. "Ma lihtsalt ütlesin asju, mida tahtsin öelda. Nüüd tahaksin minna kuhugi puhkusele ja lihtsalt rahu saada," ütles mees. 

Mees ütles ka, et ei loodagi enam Meghanist kuulda ning soovis talle edu. 

Vaid mõni päev tagasi kirjutas Daily Mail, et Meghan on otsustanud suhted isaga lõplikult katkestada. Naisel on saanud kõrini sellest, et isa teda intervjuudes pidevalt häbistab. 

Meghani lähiringi kinnitusel on isa ja tütre suhe pöördumatult karile jooksnud. Hertsoginnal polevat vähimatki kavatsust Thomasega ühendust võtta, sest too lobiseb meediaga pidurdamatult. "Meghan on väga haavunud ja ei usu, et tema ja isa vestlused avalikkuse ette ei jõua." Hertsoginna siht olevat end kaitsta. "Kui see tähendab mürgiste inimsuhete vältimist, siis olgu pealegi nii..." vahendas Daily Mail Meghani lähikondlase sõnu.