Trumpi täht kuulsuste alleelFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. august 2018, 11:01

Üks lõhuti, 50 tuli asemele! Donald Trumpi täht Hollywoodi kuulsuste alleel paljunes üleöö (1)

Donald Trumpi täht Hollywoodi kuulsuste alleel hävitati, kuid üleöö tekkis neid sinna terve rodu juurde, vahendab Hollywood Reporter. 

Alleele tekkis juurde terve hunnik vinüülkleebist, mis näevad välja täpselt nagu originaaltähed. anonüümse kunstniku sõnul on tema eesmärgiks Trumpi tähe säilitamine ning tema missioon ei ole veel lõppenud. "Lõhu presidendi täht või ürita seda eemaldada ja 30 tuleb asemele," ütles kunstnik Hollywood Reporterile. 

Kunstnike rühmitus on tähtedele kulutanud üle 1000 dollari ning endi sõnul toetab neid rahaliselt üks "noor ja anonüümne ettevõtja". 

Kunstnikud paigutasid vinüülikleebistest tähed kuulsuste allee tühjadele ruutudele ning ei paljastanud neid enne, kui kõik olid korralikult paigas - et inimesed ei saaks kohe teada, mis toimub. "Kui keegi neid ära ei võta, võivad need umbes kümme aastat püsida."

Siiski koristati kleebised ära, sest kuulsuste allee hooldajad ei soovi, et juhtuks sama, mis Trumpi originaaltähega. "Alustasime hommikul kell viis ja leidsime umbes 50 tähte. Olin üllatunud, sest need nägid väga tõelised välja," sõnas väljaandele üks koristusfirma liige. 

Juuli lõpus purustati Trumpi täht kirkaga. Seda on ka varem lõhutud, kuid mitte kunagi nii hullusti.