Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tüüpilisele Jäärale on omased altminekud inimeste tundmisel, ent täna saad väga selgelt aru, kes on usaldusväärne ning kes sind ära kasutada püüab.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hästi edeneb igasugune organiseerimistöö, saad hakkama nii meeskonnaliikmena kui ka juhi rollis. Õhtul mine kindlasti trenni koos sõbra või kallimaga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tead, et kui näitad end kui efektiivset töötajat, on lootust karjääriredelil ülespoole liikuda. Nii mõnegi hea mõtte asjade ladusaks ümberkorraldamiseks saad sõpradelt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tõenäoliselt tööga seoses avaneb võimalus põnevast koolitusest osa võtta. Lisaks sellele, et seal teadmisi jagatakse, toimub areng ka põnevate grupitöö ülesannete kaudu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Koduste toetus annab sulle tohutu enesekindluse, mis aitab edasi liikuda. Sa võid viibida kodukamaral või olla välismaal – igal juhul on tõenäoline koostöö välismaalastega.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhtlemine on aktiivne, tihedas päevakavas leiad hetke ka sugulastega kontakteerumiseks. Kõige tähtsam, et sa ei unustaks kallimale öelda, kui väga sa teda armastad!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Et hea töö endale saada, tuleb tegutseda nüüd ja kohe! Tee seda julgelt ja kindlalt, sinusse suhtutakse austusega ja sulle ei tehta täna takistusi. Ainult laiskus pole lubatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid olla vägagi loominguline, sellega teistes imetlust esile kutsuda. Võib-olla tuleb sul saalitäie inimeste ees esineda – hakkama saamine annab eduelamuse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armastatuga koos olles naudite iga sekundit. Midagi tähtsat tuleb ära teha ka pere ja kodu heaks. Minevikust saadud impulsside ajel tead, kuidas kodust õhkkonda parandada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad õigeid sõnu valida, et oma emotsioone täpselt ja jõuliselt väljendada. Kui vaja, võtad sõna ka rahvahulga ees ning oma mõttekaaslaste ringkonna nimel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suudad töisesse teemasse nii sisse elada, et tegutsed märkamata aja kulgu. See võib ülemustele muljet avaldada, nii saad endale edaspidiseks rohkem ülesandeid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned huvi maailmas toimuva vastu, sind võivad paeluda religiooni või filosoofiaga seotud teemad, aga ka kõik, mis puudutab müstikat. Avalduda võivad sensitiivsed võimed.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algamas on paljutõotav aastaring, mil on võimalusi edu saavutada. Energiatase on kõrge ja õnn on sinuga, eriti töö ja karjääri vallas. Kasuta seda aega targalt ja virgalt, toetu varem saadud teadmistele ja tee muudatusi asjus, mis enam ei toimi.