Metsik öö Klubis Teater pani pidulised batuutidel hüppamaFoto: Maksim Toome
Inimesed
10. august 2018, 09:33

PEOGALERII | Klubi Teater korraldas metsiku peo öises lõbustuspargis! (2)

PIDU ÖISES LÕBUSTUSPARGIS! Eelmisel kuul pealinnas avapaugu saanud ja kirgi kütnud klubi Teater uus pidudesari Amusement Park vol. 2 toimus taas. Peonael.ee peobuss sõidutas taas kõik lõbujanulised öisesse lõbustusparki, kus pidulisi ootasid batuudid, kiiged ja eriti ülemeelikute jaoks ka puurid.
Metsik öö Klubis Teater pani pidulised batuutidel hüppama Foto: Maksim Toome

Laupäev möödus klubi Teater ees ja sees ka kõige suuremate lõbustuspargi fännide jaoks suurepäraste üllatuste saatel. Juba maja ees tervitasid kõiki vägevad karakterid, kes peojanulistega koos batuudil hüppasid ja meeleolu taevastesse kõrgustesse tarisid.

Sees jätkus pidu sama lõbusalt, sest säraküünalde ja pulgakommide saatel viis klounide tee nii lavalaudadele, kui lettidele. Parimat RnB muusikat, mille saatel oli äge hommikuni teatri karusellidel lõbutseda, valis DJ Element, kes võimsate settidega ka tantsuplatsi kogu öö paksult rahvast täis hoidis.

Kuid juba täna toimub klubis Teater selle suve oodatuim pidu!

Reedel, 10. augustil avatakse uksed aasta suurimale Babulja Special WHITE PARTY'le, kus on nii tantsijaidd, kui ka live-esinejad ja kõigil klubikülastajatel on palutud riietuda VALGESSE! Erikülaliseks on Eesti staar-show-trummar SIIM KOPPEL! 

Vaata pilte!