Otepää turg on väga heitlik ja ilusale hooajale rajatud. Kui suvel sooja või talvel lund pole siis võib uksed kinni panna nagu paljud majutusasutused on teinud. Kohalik inimene kallist praadi osta ei jaksa ja nagu ikka siis noored kohalikud liiguvad suurematesse kohtadesse.
Kunagi käisin seal söömas, puhtalt sellepärast et oli taevani kiidetud koht, kuid pidin pettuma. Prae sees ilutses pirakas porikärbes, teenindaja veel kahtles ja uuris hoolega taldrikut, seejärel kõndis pahuralt minema. Ei mingit vabandust. Nii ebaviisakat teenindust polegi elus rohkem ette tulnud. Pean Täärist näitlejana lugu, kuid palun ära toitlustamisega enam tegele. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde.
valitsemise ajal oleks nagu rahareform,kõik asjad kallinevad hoogsas rütmis. Kui ma reformi valitsemise ajal ikka vahetevahel kohvikus käisin,siis nüüd on sellel lool täielik lõpp.Tassi kohvi ja saia eest peab maksma supi või prae hinna.Teen ainult kodus süüa ja poes ostan ainult hinna järgi. Keskerakonna valitsus asus kohe rahakotti kergendama ja oma luduste eest maksma ja raha laiali jaotama nagu lepa lehti.Ju reformi rahakott on veel nii suur,et tagavardega ots-otsaga välja tulla.Keskerakonna valitsus on kui vaene inimene,kes ei oska rahadega ringi käia,kui raha on,siis on pidu,kui raha otsas,on näpud suus.
olnud TV neid saateid, kus tehakse restosid ümber JA ONGI SEAL LIIGA SUUR PRAADIDE VALIK. olgu vähem ja siis saaks tihedamini vahetada. Isegi vanad kunded ei tule, kaua sa ühte ja sama sööd. Mingid sellised kallakuga päevad kuus, eriline tähelepanu mingile toorainele või riigile või kallakule.
kui turg on muutlik, siis ma teekski päeval 3-4 praadi, lisaks peenemad salatid, mida saab kiiresti kombineerida ja paar suppi ja panekski söökla stiilis välja, see kuumaveega lett pole nii kallis, ja lükkaks seda lobi 3,5-6€ eest kella 15ni ja peale seda teeks oma peent restot edasi
sageli on probleem mitte selles, et soovitakse burksi ja vrappi, vaid et ka aeganõudvad road, mida valmistatakse tellimuse peale, soovitakse kätte saada sama kiiresti kui kiirtoit... p.s. kreembrülee on üks lihtsamaid ja mugavamaid magustoite kiirel ajal ja suurele seltskonnale serveerimiseks.
Kiirtoitu saad 2-5 minutiga, aga kui piltlikult öeldes kana veel jookseb õues ringi, ootamise aeg venib liiga pikaks. Hea tava kohaselt ootamise aega pannakse menüüs, ja küsija suu pihta kah ei lööda.
Kahjuks leidub selliseid kliente , kes arvavad et kokk on võlur ja praeb šnitsli 10 sekundiga valmis ja baaridaam toob selle seejärel lenneldes talle lauda....:)
Täär ütleb, et klient on kuningas vaid siis, kui kuninglikult käitub.Enamus kliente ei kuulu küll sellese kategooriasse.Ei tahaks küll olla säästu kliendi teenindaja.
KOMMENTAARID (21)