Inimesed

Veikko Täär restoranimüügist: kõrghooajal oodatakse, et toitlustusettevõte on kiirtoidurestoran

Kroonika, 10. august 2018 08:00

21 KOMMENTAARI

j
Jesper/ 10. august 2018 21:36
Otepää turg on väga heitlik ja ilusale hooajale rajatud. Kui suvel sooja või talvel lund pole siis võib uksed kinni panna nagu paljud majutusasutused on teinud. Kohalik inimene kallist praadi osta ei jaksa ja nagu ikka siis noored kohalikud liiguvad suurematesse kohtadesse.
a
Aga/ 10. august 2018 20:27
Kunagi käisin seal söömas, puhtalt sellepärast et oli taevani kiidetud koht, kuid pidin pettuma. Prae sees ilutses pirakas porikärbes, teenindaja veel kahtles ja uuris hoolega taldrikut, seejärel kõndis pahuralt minema. Ei mingit vabandust. Nii ebaviisakat teenindust polegi elus rohkem ette tulnud. Pean Täärist näitlejana lugu, kuid palun ära toitlustamisega enam tegele. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde.
k
keskerakonna/ 10. august 2018 13:13
valitsemise ajal oleks nagu rahareform,kõik asjad kallinevad hoogsas rütmis.
Kui ma reformi valitsemise ajal ikka vahetevahel kohvikus käisin,siis nüüd on
sellel lool täielik lõpp.Tassi kohvi ja saia eest peab maksma supi või prae
hinna.Teen ainult kodus süüa ja poes ostan ainult hinna järgi.
Keskerakonna valitsus asus kohe rahakotti kergendama ja oma
luduste eest maksma ja raha laiali jaotama nagu lepa lehti.Ju
reformi rahakott on veel nii suur,et tagavardega ots-otsaga
välja tulla.Keskerakonna valitsus on kui vaene inimene,kes
ei oska rahadega ringi käia,kui raha on,siis on pidu,kui
raha otsas,on näpud suus.
v
Vaheta plaati/ 10. august 2018 14:29
Mis see asjasse puutub, jutt on toidu serveerimise kiirusest
s
serveerimise/ 10. august 2018 14:39
kiiruse pärast ei panda kohvikut kinni.Ikka sellepärast,et
rahval raha vähe ja tüjade taskutega ei ole asja kohvikusse
minna.
t
to serveerimine/ 10. august 2018 17:25
Tekst osutus liiga raske, jah?
r
rändur/ 10. august 2018 17:27
Rahvale raha nii vähe et maanteed on autodega pungil täis ja majutustes vabu kohti ei ole
o
on ju/ 10. august 2018 13:05
olnud TV neid saateid, kus tehakse restosid ümber JA ONGI SEAL LIIGA SUUR PRAADIDE VALIK. olgu vähem ja siis saaks tihedamini vahetada. Isegi vanad kunded ei tule, kaua sa ühte ja sama sööd. Mingid sellised kallakuga päevad kuus, eriline tähelepanu mingile toorainele või riigile või kallakule.
k
kellele/ 10. august 2018 14:40
sa toitu moorid,kui külastajaid ei ole.
e
Ema/ 10. august 2018 12:42
Ja firmad, kes sellist rämpsu ka Eestis müüvad ja arendavad, ei näe kaugemale kui RAHA.
e
Eksitus/ 10. august 2018 12:44
Vabandust, kommentaar lipsas vale artikli alla. See oli mõeldud K. Ehina teema juurde.
o
Oh/ 10. august 2018 12:46
o
Oi,oi,oi.../ 10. august 2018 11:56
p
10. august 2018 10:54
Parandaks pealkirjas ka nime ära...
a
aga milles probleem ?/ 10. august 2018 10:40
kui turg on muutlik, siis ma teekski päeval 3-4 praadi, lisaks peenemad salatid, mida saab kiiresti kombineerida ja paar suppi ja panekski söökla stiilis välja, see kuumaveega lett pole nii kallis, ja lükkaks seda lobi 3,5-6€ eest kella 15ni ja peale seda teeks oma peent restot edasi
õ
10. august 2018 12:49
Õige, kui menüüs on liiga sur valik, pikad ootamiseajad kindlustatud, ja ei viitsi küll tund aega oodata nagu viimati juhtus ühes teises restoranis.

n
Nuustaku Nossov/ 10. august 2018 10:31
Kui turg nõuab burksi ja wrappi tuleb seda pakkuda ja kui mõte viini snitslist ning kreembrüleest
madalamalt ei liigu tuleb pillid kotti panna.
h
Hmm / 10. august 2018 12:00
sageli on probleem mitte selles, et soovitakse burksi ja vrappi, vaid et ka aeganõudvad road, mida valmistatakse tellimuse peale, soovitakse kätte saada sama kiiresti kui kiirtoit... p.s. kreembrülee on üks lihtsamaid ja mugavamaid magustoite kiirel ajal ja suurele seltskonnale serveerimiseks.
k
10. august 2018 12:54
Kiirtoitu saad 2-5 minutiga, aga kui piltlikult öeldes kana veel jookseb õues ringi, ootamise aeg venib liiga pikaks. Hea tava kohaselt ootamise aega pannakse menüüs, ja küsija suu pihta kah ei lööda.
b
Baaridaam/ 10. august 2018 09:52
Kahjuks leidub selliseid kliente , kes arvavad et kokk on võlur ja praeb šnitsli 10 sekundiga valmis ja baaridaam toob selle seejärel lenneldes talle lauda....:)
i
Irw/ 10. august 2018 09:08
Täär ütleb, et klient on kuningas vaid siis, kui kuninglikult käitub.Enamus kliente ei kuulu küll sellese kategooriasse.Ei tahaks küll olla säästu kliendi teenindaja.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee