HBO seriaalide lipulaev "Troonide mäng"Foto: AP/Scanpix
Tele
9. august 2018, 13:45

Telia TV kasutajad saavad sügisest hakata vaatama USA telekanali HBO programmi (13)

Telia Eesti alustas koostööd USA teleteenuse pakkuja ja sisutootjaga HBO, mille tulemusel saavad Eesti televaatajad alates 1. septembrist nautida Telia TV vahendusel parimaid originaalsarju nagu "Troonide mäng", "Sünge juhtum", "Läänemaailm", "Silicon Valley", "Sopranod" ja paljud teised.

„HBO lisandumine rikastab veelgi tänast Telia TV teenust - meie klientideni jõuavad mitmed maailmatasemel sarjad, filmid ja dokumentaalsaated ning ühtekokku sisaldab HBO pakutav sisu rohkem kui 1300 tundi põnevat meelelahutust,“ ütles Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

„Tänu väga edukale koostööle Teliaga saame pakkuda oma suuremahulist programmivalikut ja uusimat HBO toodangut paljudele Eesti tipptasemel TV fännidele,“ sõnas Hervé Payan, HBO Euroopa äriüksuse tegevjuht. 

HBO striiming-teenus jõuab Telia TV klientideni eestikeelsete subtiitrite või venekeelse heliga, mida iga klient saab valida vastavalt enda eelistusele Telia TV menüüs.

HBO pakutavat sisu saavad Telia TV kliendid nautida kahel moel: tellides endale Telia TV Lisakanalite paketi või tellides eraldi HBO teenuse. Nende Telia klientideni, kellel on täna juba Lisakanalite pakett tellitud, lisandub HBO sisuteenus TV menüüvalikusse automaatselt. Täpsem info HBO teenuse kohta ilmub alates 1. septembrist Telia veebilehel.

Eestisse jõudev HBO teenus sisaldab kõiki uusi HBO sarju, samuti tänaseks juba TV klassikaks kujunenud sarju, mis on alati saadaval kõigi episoodide ja hooaegade kaupa. Esialgu saab HBO striiming-teenust kasutada vaid Telia TV vahendusel, MINU.TV ja MINU.TV Kodus klientideni jõuab teenus järgmise aasta esimeses kvartalis.

Baltimaades pakub HBO suuremahulist valikult auhinnatud sarjadest ning kõik uued saated jõuavad vaatajateni samaaegselt USA linastusaegadega. Eestis ja Leedus on HBO saateid võimalik vaadata vaid Telia TV kaudu. Lätis on HBO partneriteks LMT ja Lattelecom. HBO programmivalikut on võimalik vaadata Lätis, Eestis ja Leedus kaabel-TV ja IPTV vahendusel.

Mõni näide HBO pakutavatest sarjadest:

"Lahutus" ehk "Divorce"

"Troonide mäng" ehk "Game of Thrones"

"Tüdrukud" ehk "Girls" 

"Silicon Valley" 

"Deuce" ehk "The Deuce"

"Sünge juhtum" ehk "True Detective" 

"Läänemaailm" ehk "Westworld"

"Pallurid" ehk "Ballers"

"Relvavennad" ehk "Band of Brothers" 

"Suured väikesed valed" ehk "Big Little Lies"