Facebookis vaidlemine on ikka paras valu kannikas. Seekord aga lausa sõna otseses mõttes.Foto: Pixabay.com
Müstika
9. august 2018, 13:21

Poliitiline vaidlus Facebookis tõi endaga kaasa kuulihaava tagumikus (5)

Sotsiaalmeedias politiika üle vaidlemine on libedale teele astumine. Mitte ainult ei välju keegi kunagi sellisest vaidlusest võitjana, aga vahel võib juhtuda, et teisel pool ekraani istub isik, kes on oma seisukohas niivõrd kinni, et on suuteline selle kaitsmiseks lausa teiste elu kallale minema.

Täpselt nii juhtus Ameerika ühendriikides Tampa linnas, kus Facebookis alanud poliitiliselt laetud vaidlus lõppes sellega, et üks osapooltest haaras tulirelva ning sõitis vestluskaaslase maja ukse taha, vahendab CBS17

Omavahel läksid tülli 46aastane Alex Stephens ning 44aastane Brian Sebring. Peale seda, kui esimene oli viimasele läbi Facebooki ohtralt sõimu ja ähvardusi saatnud, otsustas Sebring Stephensile külla minna. Ootuses, et sõnasõjast saab midagi enamat, võttis mees kaasa tulirelva.

Stephensi maja juurde jõudis lasi Sebring signaali ning jäi oma auto juurde ootama, mil ta vaidluspartner uksest välja tormab. Seda viimane ka tegi, asudes Sebringu poole jooksma, mille peale tema aga oma relva tõstis ning Stephensi poole kaks lasku lasi. Üks neist tabas mehe paremat säärt, teine aga kannikat.

Sebring põgenes sündmuskohalt, ent andis end hiljem politseile üles. Stephens lõpetas oma vigastustega haiglas. Kõike seda vaid seetõttu, et mõlemad mehed otsustasid Facebookis poliitika üle vaidlema hakata.