Patune PoolFoto: Erki Pärnaku
Saund
9. august 2018, 11:14

TOP 5 | Lahkuminekust teatanud Patuse Poole popimaid hitte on kuulatud miljoneid kordi (41)

Kolmapäeval teatas ülipopulaarne bänd Patune Pool, et on aeg edasi liikuda ning uuest aastast oma tegevusele punkt panna. Fännid elavad sotsiaalmeedias välja oma kurbust ja pahameelt ning ilmselt ketrab nii mõneski kodus praegu bändi muusika hommikust õhtuni.
Patune Pool Foto: Robin Roots

Lugusid - nii kavereid kui ka omaloomingut - on Patusel Poolel palju. Populaarsemaid neist vaadatud Youtube'i videokeskkonnas miljoneid kordi. Toome teieni esiviisiku, mis maagilise miljoni piiri ületanud.

1. "Dolce Gabbana" - 5 miljonit vaatamist

 

Selle loo originaalesitaja on Ukraina eurolaulja Verka Serduchka. Sünne on rääkinud, et Edvin leidis selle loo, ning palus temalgi kuulata. "Kui aus olla, siis ei tekitanud alguses see lugu minus erilist emotsiooni, kuid kuna sõnad tulid suhteliselt lihtsalt ja meie arvates ka üpris head, siis nii see lugu sündiski. Me ei oleks osanud uneski näha, et lugu niivõrd menukaks osutub. Meil on selle üle nii kohutavalt hea meel.

Patune Pool Foto: Alar Truu

2. "Sul vastan jaa" - 3,8 miljonit vaatamist

 

Edvin on rääkinud, et selle loo autoriks on Andrei Danilko ning sõnad on suuremalt jaolt Sünne kirjutatud. "Lugu kuulsin esimest korda ühest vene raadiost ning kaalusime teha sellest kaveri. See mõte tiksus aastajagu aega pidevalt peas, kuni lõpuks otsustasin vaikselt stuudios nokitsema hakata. Kui instrumentaal oli osaliselt valmis, saatsin Sünnele edasi, et saaks hakata vaikselt sõnade peale mõtlema hakata," on mees pajatanud.

3. "Tõmban su hoovi" - 2,5 miljonit vaatamist

 

Kolmandal kohal on lugu "Tõmban su hoovi". Tegu on bändi originaalloominguga ning sama nime kannab ka nende album. 

4. "Tahan ma" - 1,3 miljonit vaatamist

 

Lugu "Tahan ma" on kaver ning sellele ilmunud muusikavideo idee ja teostus pärineb bändilt endalt. 

5. "Veelkord sulle ütlen" - 1,1 miljonit vaatamist

 

Hea lugeja - anna teada, milline on sinu lemmiklugu Patuselt Poolelt ning jaga kommentaarides ka oma meeletuimat peokogemust Patuse Poole saatel!

Patune Pool Foto: Stanislav Moshkov