"Litsid"Foto: Kalev Lilleorg
Tele
8. august 2018, 15:00

Telesari „Litsid“ saab teise hooaja? Mart Sander: stsenaarium on lõpusirgel, näitlejad stardivalmis (22)

„Terve kuuma suve, igal vabal hetkel, olen kirjutanud stsenaariume. Vahepeal ei pistnud nädal aega ninagi toast välja – ärkasin ja hakkasin kirjutama, siis magasin vahepeal ja kirjutasin edasi,“ räägib multitalent Mart Sander, kel on juba peaaegu valmis ülipopulaarse telesarja „Litsid“ teise hooaja stsenaarium.

„Terve kuuma suve, igal vabal hetkel, olen kirjutanud stsenaariume. Vahepeal ei pistnud nädal aega ninagi toast välja – ärkasin ja hakkasin kirjutama, siis magasin vahepeal ja kirjutasin edasi,“ räägib multitalent Mart Sander, kel on juba valmis ülipopulaarse telesarja „Litsid“ teise hooaja stsenaarium.

„Näitlejannad ja näitlejad, õmblejad ja kübarameistrid, jumestajad ja juuksurid on kõik nii-öelda stardipakul, oodavad, millal see pauk ükskord ometi kõlab… Ent selle lõpliku stardi saab anda ainult TV3,“ ütleb Mart, et oodatakse vaid TV3 otsust. Praeguse seisuga on plaanis teist hooaega filmima hakata suve lõpul, jätkata sügisel ja talve hakul, et sarja jätk taas veeburaris ekraanile jõuaks.

Mart ütleb, et seriaali teine hooaeg on kindlasti seotud TV3-ga. „Ehkki pärast edu Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel sain ma nii-öelda sõbralikke lähenemiskatseid ka mujalt,“ paljastab ta. „Nii palju kui aru saan, oodatakse juurde mõnd lisarahastajat. See sari sünnib ju täielikult erarahastusel – riik ega ükski filmiinstitutsioon ei ole seda sendigagi toetanud,“ tõdeb Sander.

"Litsid" (Kalev Lilleorg)

Edasi lugemiseks: