Raivo E. Tamm Otepää triatlonilFoto: Aldo Luud
Tele
8. august 2018, 15:07

Stsenaristid vilistavad selle peale, et Raivo E. Tamm on 20 kilo alla võtnud (3)

Möödunud laupäeval Ironmani triatloni läbinud seriaalinäitleja Raivo E. Tamm rääkis Vikerraadio saates "Vikerhommik", et  "Õnne 13" ja "ENSV" stsenaristid eiravad tema kaalulangust, vahendab Menu.

"See on kuidagi nii naljakas, paljud küsivad, et kuidas see sisse kirjutatakse, aga seda ei ole kuhugi sisse kirjutatud. See on nagu muuseas, teised kaastegelased ei pane nagu üldse tähele, et Illar on vahepeal 20 kg peenemaks jäänud," rääkis Tamm Vikerraadio eetris. 

Tamme sõnul oleks see nagu tavaline asi, et meestega ikka nii juhtub. "Seda kuskil mainitud ei ole, see on päris naljakas tegelikult, jäi nagu muuseas lihtsalt kõhnemaks," rääkis Tamm.

Möödunud aastal läbis mees Otepääl Ironmani pooltriatloni ning rääkis septembris "Ringvaate" otse-eetris, et alates treenimise alustamisest on ta 18 kilo kergemaks muutunud.

Mees on olnud sportliku eluviisiga eeskujuks paljudele ja isegi koolilastele. Treener tegi Tammele ettepaneku täispikk Ironman läbida juba siis, kui näitleja alles poolmaratoniks treenis. Nüüd, kui mehel on selja taga Ironmani täispikk triatlon, mille läbis 14 tunniga, ootavad teda ees uued väljakutsed. Augusti keskpaigas on mehel plaan osaleda Gran Fondo jalgrattasõidul. 

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Menust.