Maire AunasteFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
8. august 2018, 11:24

Maire Aunaste selle suve lemmiktegevuseks on LAGEDA TAEVA ALL MAGAMINE! (30)

Endine telenägu ning riigikogu liige Maire Aunaste jagab sotsiaalmeedias pilte sellest, kuidas tema suviselt kuumal ajal ja tapvas palavuses magada saab. Nimelt, magab naine täiesti lageda taeva all ning soovitab seda teistelegi.

"EM- i esimene võistluspäev vaadatud, eesti sportlastele kaasa elatud, Gerd Kanteri, Rasmus Mägi ja Karl-Robert Saluri tulemuste üle rõõmu tuntud, Maicel Uibole kaasa tuntud, ja võib öelda, et oli hea päev. Ja nüüd mu selle suve lemmiktegevus: magamine lahtise taeva all!" kirjutab Aunaste Facebookis.

Naise sõnul on öösel väljas 18 kraadi, kuid kuna taevas on pilvitu ja tuul samuti ei kimbuta, on mõnus augustiööl õues magada.

"Lähen vabatahtlikult juba enne südaööd hoolega meisterdatud “voodisse”, sest päikesetõusu ja vaikuse lõpuni siin linnaruumis polegi rohkem kui kuus tundi," nendib ta, lisades, et augustiööd on tema lemmikud, kuid enne seekordset kuuma suve ta lageda taeva all maganud ei ole. 

"Ikka kardad kas sääski, kajakaid või vihma, aga sellel suvel tundsin omal nahal, et ainult hirm on see, mida tasub karta! Õues, muide, magan ma 5 tunniga paremini välja kui umbses toas 10 tunniga. Soovitan proovida!" 

Kas sina oled sel suvel väljas maganud, või kas oleksid nõus seda proovima?