Elina Nechayeva ooperigalalFoto: Erakogu
Inimesed
7. august 2018, 14:37

Elina Nechayeva päästis õhtu! Laulja asendas ooperigalal õhtujuhti Eve Kivit (39)

Esmaspäeva õhtul peeti Estonia kontserdisaalis ooperigalat, kus rahvusvaheliste staaride kõrval astusid üles ka Elina Nechayeva ja Mart Sander. Elinal tuli aga käigupealt ka ühte teise põnevasse rolli sukelduda.

Mart Sander ütleb, et koos temaga pidi galat juhtima Eve Kivi, kuid publiku üllatus oli suur, kui Sanderi kõrval säras hoopis piltilus Elina Nechayeva.

Selgus, et kaunitar sattus õhtujuhiks täiesti ootamatult: tänu kontserdisaalis valitsevale õhupuudusele hakkas Eve Kivil, kes oli juba õhtukleidis ja valmis lavale astuma, pisut halb ning Sander pistis tekstid pihku hoopis Elinale, kes tema sõnul on väga kiire reageerija ning saab kõigega hakkama.

Ka Elina ise jäi oma eksprompt esinemisega rahule, sest Sander on üks väheseid lavapartnereid, kelle kõrval Elina ka kümnesentimeetristes kontsades lühem tundub.

Muide, mees paljastab, et esiti kirjutas ta ka oma seriaalis "Litsid" Elinale ühe rolli - nimelt proua Kuke härrastemaja elaniku Stassi oma. Lõpuks läks see teisele suurepärasele näitlejale, Jekaterina Novosjolovale. 

Mart Sander kinnitab, et Eve Kiviga on kõik korras.