Helen AdamsonFoto: Taavi Tõnnison/ https://www.instagram.com/helenadamson/
Inimesed
7. august 2018, 12:48

Adamson: kui elu ainsad mõnud on liha söömine, alkohol ja narkootikumid, on arusaamadega midagi paigast ära (90)

Eelmisel nädalal teatas saatejuht, laulja ja blogija Helen Adamson Instagramis, et loobus lõpuks täielikult liha söömisest. Naine kirjutab oma blogis, et pärast seda on tema poole pöördunud mitmed inimesed, kes küsivad, millised mõnud naise elus üldse nüüd alles on. 

"Ma ei söö liha, ei joo kohvi ega tarbi alkoholi, ei suitseta, ei tarvita narkootikume. Nali naljaks, aga seda küsimust küsitakse ka tõsimeeli ja ainus, mida ma oskan selle peale vastata, on et minu jaoks on selline arusaam s*tt arusaam elu mõnudest," vastab naine konkreetselt. "Mul on kahju kui kellegi jaoks on need ainsad elu mõnusad osad…"

Adamson kirjutab, et ei pea mõnu otsima mõnuainetest ega toidust. "Mul on hea meel, et minu elu mõnusaimad hetked on seotud looduses viibimise ja lähedastega aja veetmisega. Vot need oleksid mõnud, millest oleks mul juba väga raske loobuda. Liha ja kogu see ülejäänud nimekiri isegi ei ahvatle mind!" kinnitab ta.

Adamsoni sõnul võttis ta vastu otsuse lõplikult liha söömisest loobuda, kui ühel suvepäeval lõunasöögiks toorvorste ja šašlõkki sõi ning seetõttu ennast väga kehvasti tundis.

"Juba mitu nädalat tundsin ma ennast väga energilisena, isegi kui magasin ainult kuus või seitse tundi, ei vajanud ma eneselegi üllatuseks lõunaund. Kuid pärast tookordset grillimist ja liha söömist vajusin ma umbes poole tunniga justkui kooma. Tunne oli nagu keegi oleks mulle kätesse, jalgadesse ja kõhtu kümme kilo kive pannud ja kogu ülejäänud päeva olin energiast tühjaks pumbatud. Tundsin ennast täiesti kohutavalt!"

Loe lähemalt Heleni blogist!