5 MiinustFoto: Mart Vares
Inimesed
7. august 2018, 12:24

5MIINUST: meie rääkisime läbust, narkootikumidest ja n***st, aga Nublu räägib ilusatest asjadest (11)

"Räppar Nublu on praegu täpselt see, mis 5MIINUST oli kaks aastat tagasi," ütleb räpipundi 5MIINUSE liige Estoni Kohver.

Nublu värske singel "Öölaps", mida on Youtube´i kanalil nelja päeva jooksul üle 300 000 korra kuulatud, räägib salapärase räppari kõrgest tähelennust. "Ta on meeletult andekas tüüp. Kõik, kes midagi muud arvavad, ei mõtle selgelt," leiab Estoni Kohver.

 

"Mis aga meie ja Nublu vahe on või oli... meie rääkisime läbust ja narkootikumidest ja ni**umisest, aga Nublu tegelikult räägib ilusatest asjadest. Mehe-naise suhtedünaamikast, olgu selleks siis rämmarilt koju vedamine "Mina ka" või keerdkäigud väga veidras suhtes "Droonid".

 

"Ja Nublu on täna kindlalt suurem, kui meie olime tema hype-parabooli samas kohas. Peamiselt seetõttu, et ta räägib teemadel, mis on vastuvõetavad kõigile. Ta meeldib kõigile. 5MIINUST ei meeldinud kunagi kõigile ega tahtnud meeldida kõigile," tunnistab Estoni Kohver. 

"Mis puutub räpiskeene muutmisse, siis ta on kindlasti seda juba teinud. Kui mitte tervet skeenet, siis vähemalt selle tasakaalu. Ta on lisanud jälle kulbitäie lõbusat ja ennast mitte nii tõsiselt võtvat muusikat. See on suurepärane, sest ainult niimoodi saame Eesti räpi tõsipeade lörtsiste kombitsate vahelt ära päästa."