Foto: Donna Kirkland/Facebook
Inimesed
7. august 2018, 10:24

Identsed kaksikõed abiellusid identsete kaksikvendadega – lummavad pulmapildid panevad silmi hõõruma (20)

Identsed kaksikud Brittany ja Briana teadsid alati, et tahavad abielluda teiste identsete kaksikutega. Lõpuks leidsidki nad oma unistuste printsid, vahendas Iltalehti.

Kaksikud Brittany ja Briana nägid vaeva, et nende pulmas oleks kõik identne – tulevaste abikaasadeni välja.

32aastased naised ütlesid möödunud laupäeval jah-sõna identsetele kaksikvendadele, 34aastastele Josh ja Jeremy Slayersile. Pulmad peeti kaksikute päeva auks korraldatud pidustustel Ohios, mis on suurim kaksikute kogunemisüritus maailmas.

"See oli nagu muinasjutt," kirjeldas Briana pulmi.

Kaksikutega abiellumine oli kaksikõdedele nii tähtis, et nad ei soostunud mehele minema enne sobivate vendade leidmist. Briana tunnistas, et ka Joshil ja Jeremyl oli raskusi üksikute ehk mitte kaksikutega paari minemisel. „On raske käia kellegagi, kes ei mõista kaksikute erilist sidet.”

Kaksikpaar kohtus aastal 2017 samuti kaksikute päeval. Brittany sõnul istusid nad pidustustel kui märkasid uskumatult kena kaksikvendade paari. „Nad võtsid põlved nõrgaks!” õhkas Briana.

Kohtuti kaksikute pidustuste viimasel päeval ning vennad hakkasid kaksikõdedega Facebookis suhtlema. Brittany ja Briana palusid Jeremy ja Joshi oma kodulinna Virginiasse külla ja noorte vahel tekkis tugev side.

Kaksikvennad kosisid õdesid 2. veebruaril – umbes pool aastat pärast suhtluse algust. „Siin pikka mõtlemist ei olnud,” ütles Jeremy. „Oleme teadnud kogu elu, et kui abiellume, siis teiste identsete kaksikutega.”

Kaksikpaarid ootavad nüüd ühise elu alustamist. „Püüame ette kujutada, mismoodi on lapsevanemateks saada, oma lapsi koos kasvatada.”