Beyoncé koos abikaasa Jay Z'ga. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. august 2018, 10:05

Beyoncé Knowlesile tehti erakorraline keisrilõige (3)

Beyoncé Knowles räägib esmakordselt oma kaksikute Rumi ja Siri emotsionaalsest sünnist. Mullu juunis tehti superstaarile erakorraline keisrilõige. "Minu ja mu laste tervis oli ohus," seletab ta. 

Lauljanna pihib Vogue'i septembrinumbris, millist lõivu kaksikute ootus tema kehalt nõudis. "Päeval, mil ma Rumi ja Siri ilmale tõin, kaalusin 218 naela (99 kilo)," paljastab 38aastane staar.

Beyoncé kannatas preeklampsia all, mis tema keha paiste ajas. "Olin enam kui kuu aega voodirežiimil olnud. Minu ja mu laste tervis oli ohus, nii et mulle tehti erakorraline keisrilõige."

Nüüd tunneb Beyoncé oma saatusekaaslastega erilist hingelähedust. "See oli raske lõikus. Mõned elundid nihkuvad ajutiselt paigalt ning haruldastel juhtudel võetakse nad lapse ilmaletuleku ajaks ajutiselt ära. Ma ei usu, et kõik seda mõistavad."

Kolme lapse emana vajas Beyoncé aega taastumiseks. "Armastasin end ja hoolitsesin enda eest ja nautisin täidlasemat olekut. Leppisin sellega, mis mu keha tahtis olla ..." rääkis lauljanna ja lisas, et tema käsivarred, õlad, rinnad ja reied on tänini ümaramad.

"Mul on väike emmekõhuke ja ma ei kiirusta sellest vabanemisega," lisas Beyoncé, keda viimasel ajal on kahtlustatud uues raseduses. "Kui olen six-pack'i hankimiseks valmis, lülitun elajarežiimile ja rassin end hingetuks, kuni six-pack on olemas."