Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
10. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 11. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahaksid põgeneda, aga sa ei saa – probleem tuleb lahendada. Parem on, kui enne tegutsemist asja sõbraga läbi arutad, üksi sa ei suuda probleemi kõiki tahke näha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on tugev tahtejõud. Sead ilma hirmuta kõrgeid, kuid siiski reaalseid eesmärke. On võimalik seljatada vastane, kellega ammust ajast võitlema oled pidanud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tunded on tugevamad kui mõistus. On võimalus kohtuda kellegagi, keda väga näha tahad. Sa ei pea ise selle kohtumise organiseerimiseks pingutama, kui see juhtub, siis  juhuslikult.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle on ammu tundunud, et nii see enam edasi kesta ei või. Siiski pole sa midagi ette võtnud, kuid täna tunned, et mõõt on täis. Hakka aktiivselt tegutsema!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled ennast tõestanud ja nüüd antakse võimalus sinul otsuseid vastu võtta ja vägesid juhatada. Tunnustus teeb sulle rõõmu, aga jää ikka kahe jalaga maa peale.

Neitsi
23. august – 22. september

Rahutu aeg, plaanid muutuvad käigupealt. Mingid varem sõlmitud kokkulepped ei kehti enam, kuigi sa täpselt aru ei saa, miks siis nii?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled kangekaelne, sa ei suuda teisest aru saada. Võimalik, et sa lihtsalt ei viitsi mõistmise nimel pingutada. Kui oled vigu teinud, on aeg vabandada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled emotsionaalselt rivist väljas. Inimene, keda sa armastad, on hakkama saanud mingi pahateoga ja sul on raske selles olukorras. Kuidas teda toetada ja samas aus olla?

Ambur
22. november – 21. detsember

Ilmselt oled kogemata välja rääkinud midagi niisugust, mis kellelegi sind ümbritsevaist probleemi tekitab. Sulle tundus teema süütu, aga kellegi teise jaoks oli see oluline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead lahendama põhimõttelise küsimuse. Kui teed seda ausalt, satud vastuollu tugeva iseloomuga tegelasega. Kui ebaausalt, ei anna see sulle paljude meelest väärikust juurde.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Olukord on tuline, aga ei puuduta otseselt sind. Mida vähem sa oma nina asjasse topid, seda parem. Tee vaikselt oma tegemisi ning ära lase ennast provotseerida ja supi sisse tõmmata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Planeeri suuri asju ja pea oma tegevuskavast kinni. Sa tead oma nõrku külgi. Kui need tunda anda hakkavad, võta midagi ette, et ei korduks vanad mõttetud vead.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Päikesevarjutusega algav aastaring on väga oluline ajajärk su eluteel. Teed on valla – ole julge ja ettevõtlik, tegele enesearendamisega, reisi ja avasta maailma! Kui väga tahta ja tublisti tööd murda, on vaat et kõik võimalik. Võid panna aluse oma ärile, omandada uue eriala, leida elu armastuse.