Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
8. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 9. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sind võib haarata suur tahtmine igapäevasest elust eemale saada. Sooviksid ära sõita ja hästi kaugele, nüüd ja kohe! Väga vahva, kui saadki täna reisile minna.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ehk olete koostööpartneritega kohtumise kokku leppinud, ei pruugi sellest midagi välja tulla, kuna mõned asjaosalised (võib-olla just sina) on sellel sootuks ununeda lasknud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui ärkad koos kallimaga, tuleb hommik kirglik ja sensuaalne. Mida iganes sa teeks, mõtted on päev läbi ikka armastuse ja seksi juures. See annab energiat, ent lisab ka hajameelsust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Õige hetk igapäevasele tööle jõuliselt takka anda. Alusta tegutsemist suure hooga kohe tööpäeva alguses, siis võid kindel olla, et jõud ei rauge ja õhtul näed tulemusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tahad oma tegevusega silma jääda, lausa nõuad tunnustust. Kui sa seda ei saa, muutud tujukas, üritad veidral viisil tähelepanu tõmmata. Vastassoo imetlevad pilgud mõjuvad kannustavalt.

Neitsi
23. august – 22. september

Energiat on palju, tunned end eriti sihikindlalt juhul, kui saad kodus tegutseda, midagi korda teha, katki läinud asju parandada. Probleemide üle arutlemiseks aeg ei sobi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegutsed konkreetselt ja kiirelt, keegi ei jõugi sulle vastu vaielda. Pärastlõunal oled rutiinse tööga aga püstihädas – asjad ei edene, ka mälu võib alt vedada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui on vaja mingi rahaline tehing või ärialane kokkulepe kiiresti läbi suruda, tee asi kohe hommikul kähku ära. Pärastpoole kisub meeleolu unistavaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid muutuda tujukaks ja kergesti ärrituvaks. Oma seisukohti kaitsed jõuliselt, ent seejuures ei tee sa vahet, mis on tähtis ja mis täiesti ebaoluline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ehkki oled enda arust ammused jamad ära unustanud, meenub ikkagi miskit ebameeldivat. Eriti hulluks kisub asi, kui neil teemadel valjul häälel kõnelema hakkad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hommikul oled valmis sõpradega ühisel rindel võitlema, seisma kollektiivsete seisukohtade eest. Pärastlõunal peaksid vältima rahalisi tehinguid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Neptuuni ja Kuu trigoon muudab sind kergeusklikuks ja hajameelseks. Sa ei suuda detaile märgata, ammugi ei aima sa, et keegi võib üritada petuskeemi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Eeloleval aastaringil on sul häid võimalusi töises vallas. Ole järjekindel ja saad teha ammu oodatud muudatusi. Õnne on sõprussuhteis ja armastuses. Tähtsad otsused pead iseseisvalt vastu võtma. Ehkki sõbrad annavad nõu, soovides parimat, võivad nende nõuanded kahjulikuks osutuda. Mis sobib teisele, ei pruugi hea olla sulle.