Mick Pedaja ja Angeelia Maasiku pulmFoto: Siiri Kumari/ Instagram: nordvinter
Inimesed
6. august 2018, 16:50

USKUMATU ARMULUGU: Angeelia Maasiku ja Mick Pedaja silmapilksest armumisest alguse saanud hingesugulus vormistati augustikuu esimesel päeval ametlikuks abieluks

Lauljatar Angeelia maagilisest pulmast Mick Pedajaga: “See oli ilus maine õnnistamine selle üle, mis tegelikult vaimsel tasandil juba aset leidnud.” (6)

Rohkem haldjaid kui tavapäraseid inimesi meenutavad muusikud ning lauljad Mick Pedaja ja Angeelia Maasik abiellusid 1. augustil. “Pulm toimus sügaval metsas hüttide keskel. Meile lähedased ja kallid inimesed jagasid seda erilist päeva meiega. Leidis aset seik, kus õnnistuste jagamise lõppedes istusid inimesed veel ringis ning äkitselt kaks suurt kulli saabusid me kohale tiirutama. Selle tunnistajateks said kõik kohalolijad. Oli tõesti maagiline ja soe olemine,” meenutab imeilusat päeva Angeelia, kes kannab nüüdsest perekonnanime Pedaja.

Rohkem haldjaid kui tavapäraseid inimesi meenutavad muusikud ja lauljad Mick Pedaja ja Angeelia Maasik abiellusid 1. augustil. “Pulm toimus sügaval metsas hüttide keskel. Meile lähedased ja kallid inimesed jagasid seda erilist päeva meiega. Leidis aset seik, kus õnnistuste jagamise lõppedes istusid inimesed veel ringis ning äkitselt kaks suurt kulli saabusid me kohale tiirutama. Selle tunnistajateks said kõik kohalolijad. Oli tõesti maagiline ja soe olemine,” meenutab imeilusat päeva Angeelia, kes kannab nüüdsest perekonnanime Pedaja.

Kuupäev 1. august 2018 sai valitud Angeelia sõnul südamehääle järgi. “August on väga ilus ja võluv kuu ning sümboolselt 1 liigub kokku 8-ga ehk ühtsus põimub igavikku.. (1.8.18)  Selle tähendus kõnetas mind selliselt alles mõni aeg pärast kuupäeva valikut,” selgitab neiu. 

Elus loksus miskit suurt paika

Angeelia ja Micku armuloo kohta võiks esmapilgul arvata, et tegu ei olegi päriseluga, vaid filmiga. Noored tundsid teineteises hingesugulust juba esimesel kohtumisel. Paarike kohtus 2016. aasta märtsis Raplas kontserdil ning armusid esimesest silmapilgust. "See oli erakordne hetk. Silmapilkne äratundmine, täiesti teisel tasandil," on Angeelia Õhtulehele rääkinud.

Edasi lugemiseks: