Marii KarellFoto: Kalev Lilleorg/Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
6. august 2018, 14:39

Värske väljakutse: „Radarist“ lahkunud Marii Karell asus uuele tööpostile (8)

Hiljuti "Radarist" lahkunud Marii Karell alustas uut nädalat värske väljakutsega – naine asus tööle Geeniuse peatoimetajana.

"Marii liitumine on Geeniuse jaoks suur hüpe arengus edasi. Oleme nüüdseks kasvanud mitut edukat portaali haldavaks ettevõtteks ning sügisel plaanime veelgi uusi portaale avada. Marii kogenud ajakirjanikuna suudab kõiki meie kolme portaali ning ka tulevasi projekte edukalt vedada," lausub Geeniuse vastutav väljaandja Henrik Roonemaa portaalile Diktor.ee.

Geenius Meedia alla kuulub kolm portaali: Geeniuse autoportaal, Geeniuse digiportaal ning Geeniuse meelelahutusportaal Diktor.ee.

Marii Karell hakkab sügisest juhtima ka "Ajujahti", mis kolib ETV-st TV3 ekraanile. "Kui selgus, et minu teed Eesti Meediaga lähevad lahku, siis parasjagu oli EASi riigihange "Ajujahi" telesaate tootmiseks veel üleval. Ja kuna pean ilmselgelt midagi edasi tegema, siis otsutasime kandideerida," rääkis ta. 

"Esimene tööpäev on läinud väga lõbusalt, väga toredad inimesed on. Katsun sisse elada ja aru saada, kuidas siin majas asjad käivad," jagas Karell Õhtulehele kommentaare. Marii jaoks on hea töökeskkond ja toredad kolleegid eesmärkide saavutamiseks elementaarsed. "See on ju põhiline, et oleks toredad inimesed ja hea keskkond - siis on kõigil hea töötada."

Marii jaoks on uus tööalane väljakutse loogiline jätk seni tehtud ajakirjaniku tööle. "Kui ma tahan edasi areneda ja kasutada oma tugevusi. Mulle tundub, et olen siiani saanud "Radari", "Ringvaate" ja ajakirjade juhtimisega täitsa rahuldavalt hakkama. Vaatajanumbrid on olnud," lausub Karell. "Katsun uues töös realiseerida enda kõige tugevamad punktid. Kui siiani on hästi välja tulnud, siis loodan, et Geeniuses töötades tuleb ka klapp inimestega ja tulemus tuleb võimas."

Marii tunnistab, et tööpakkumise vastuvõtmisel sai määravaks partnerluse pakkumine. Kuigi Marii on tänasest alates uuel tööpõllul, suhtleb ta edasi endiste kolleegidega Radari meeskonnast. "Mul on nendega jätkuvalt hea klapp. Olen nendega eelnevalt neli aastat suhelnud ja suhtlen edasi."