Laura Foto: Martin Ahven
Saund
6. august 2018, 12:39

Laura avas veebipoe ning lõi oma riidebrändi (4)

Äsja uue singli “Tõusulained” avaldanud Laura avas oma internetipoe Laura Shop, kus on müügil tema temaatilised fännitooted.

Valikust leiab kõike, alates T-särkidest ja nokamütsidest kuni trennikottide ja joogipudeliteni. Loomulikult ei puudu valikust ka Laura plaadid. Poes on vinüülina müügil ka Eestit 2017. aastal Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud lugu "Verona" koos Koit Toomega.

Fännipoe tootevalik muutub vastavalt hooajale. Heaks näiteks on Laura pinal, mis sobib suurepäraselt iga lapse koolikotti.

Poes müüdavad tooted on disaininud kunstnik Pia Pikkor, kes on ka varasemalt Laurale kujundusi loonud. Laura lisab, et pood on omamoodi sissejuhatuseks tema peagi ilmuvale kollektsioonile, millest on hetkel veel vara rääkida, kuid usin töö juba käib.

"Aasta alguses lubasin endale, et olen nüüdsest alates ainult julge. Elan elu nii, nagu mina tahan. Tänu sellele algas ka koostöö kunstnik Pia Pikkoriga. Me mõlemad unistame, et viia teid teekonnale muinasjutumaailma," räägib Laura.

"Meie disainid on tulvil positiivseid laineid, kus iganes sa ka ei ole. Oled astunud maailma, kus sa saad kellegi õnnelikuks teha," lisab Põldvere.

Laura veebipood asub aadressil www.lauraofficial.com.