Joe ArpaioFoto: Reuters/Scanpix
Tele
6. august 2018, 12:00

USA šerif tunnistas „Borati“ tähele, et laseks Trumpil endale suuseksi teha (2)

Sacha Baron Coheni uus telesari "Who is America?" ("Kes on Ameerika?") on avalikkuse ette paisanud juba hulga piinlikke juhtumeid.

"Borati" täht on oma ümberkehastumisega vedanud ninapidi mitmeid väärikaid poliitikategelasi - kongresmenid on takka kiitnud väikelaste relvastamist, ühe osariigi senaator tõmbas kaamera ees püksid maha ja karjus sõna "nigger". Uusimas osas suutis Cohen panna Arizona senaatoriks püüdleva kõmulise šerifi Joe Arpaio ütlema, et võtaks Donald Trumpilt suuseksi vastu.

Koomik kehastub selles segmendis YouTube'i staariks nimega OMGWhizzBoyOMG. Ta uurib Arpaiolt, kas Trump on eales "kuldvihma" all käinud.

Veidi segaduses Arpaio vastab: "See ei üllataks mind."

Seepeale küsib: "Kui Donald Trump teile pärast seda helistaks ja ütleks: "Šerif Joe, ma tahan teile vapustavat suukat teha", ütleksite te jah?"

"Ma võib-olla pean jah ütlema," kõlab Arpaio vastus. 

Arizona osariigis Maricopa maakonnas tegutsev Arpaio oli aastaid tuntud USA kõige karmima šerifina, keda süüdistati rassismis,  vangide hoidmises ebainimlikes telklinnakutes, vägistamisjuhtumite ignoreerimises jms. Ta mõisteti süüdi kohtuvõimu solvamises, kuid president Trump andis talle armu.