Leigo JärvemuusikaFoto: RUUDU RAHUMARU
Galeriid
5. august 2018, 12:30

GALERII | Nele-Liis Vaiksoo, Annely Peebo, Olav Ehala ja teised! Leigo Järvemuusika Festival tõi lavale armastatud staarid (10)

Leigo Järvemuusika teise päeva juhatas sisse Järvi Instrumentalistsi laiendatud koosseis, Olav Ehala ja Nele-Liis Vaiksoo "Kevade" kontserdiga.

 

Õhtu jätkus Jaak Lutsoja (akordion), Liis Lutsoja (jazzviiul) ning Marius Järvi (tšello) etteastega. Koondnime all "Le Grand Tango" sai kuulda nii Lutsoja enda kui Piazolla loomingut. Solistid Mirjam Mesak, Annely Peebo, Raimonds Bramanis ja Priit Volmer esitasid ühes Leigo Festivaliorkestriga Risto Joosti juhatamisel "Võluflöödi aariad". Uhke lõppakordina lõpetas festivali Beethoveni 9. Sümfoonia.

 

Leigo Järvemuusika on 1998. aastal alguse saanud unikaalne üritus, mis kombineerib klassikalise muusika suurejoonelise valgus- ja tule etendusega maalilisel järvemaastikul Lõuna-Eestis. Festivalile pani aluse Tõnu Tamm, kelle unistuseks oli tuua kaunis muusika vaba looduse keskkonda.

 

Leigo Järvemuusika populariseerib klassikalist muusikat ning pakub külastajatele unustamatut emotsiooni läbi tipptasemel muusikalise elamuse ja ainulaadse valgusetendusega.