Hayden Panettiere ja Vladimir KitškoFoto: UNIMEDIA/SIPA/
Inimesed
4. august 2018, 15:21

Muinasjutt läbi! Poksija Vladimir Klitško ja Hollywoodi näitlejatar Hayden Panettiere läksid lahku (13)

Hollywoodi üks kaunemaid paare, näitlejanna Hayden Panettiere ja poksikuulsus Vladimir Klitško on otsustanud katkestada oma kihluse ning läinud lahku, vahendab väljaanne E!News.

Hayden ja Vladimiri 9 aastat kestnud kooselust sündis 2014 aasta detsembris tütar Kaya, kes anonüümse allika sõnul on enamus aega koos isaga Euroopas ja Floridas. "Nad veedavad aega ka kolmekesi, koos Haydeniga. Vanemate omavaheline läbisaamine on sõbralik," rääkis allikas E!News´ile.

Uudis Hollywoodi superpaari lahkuminekust tuli avalikuks kuu aega pärast nende ühiselt veedetud puhkust Kreekas. "Tol hetkel ei olnud paradiisi kohal pilvi veel näha. Hayden ei kandnud küll kihlasõrmust, aga kehakeele järgi võis aru saada, et näitlejatar ning Venemaa poksilegend on heades suhetes," rääkis allikas.

"Me ei taha abiellumisega tormata," on Hayden jaganud Briti ajakirjale Cosmopolitan. "Me soovime, et see päev oleks lõbus ja stressivaba. Olen alati mõelnud abielu peale."

Aga nagu me teame, ei lähe alati kõik armastuslood plaanipäraselt. Elus on ootamatuid pöördeid ja keerdkäike. Kaya sünd tõi paarile palju rõõmu, aga ka muresid: 2017 aasta jaanuaris rääkis Hayden avameelselt enda sünnitusjärgsest depressioonist ning sellest, et on selle leevendamiseks saanud ka ravi, et olla "parem ema".

Haydeni ja Vladimiri romantiline suhe sai alguse 2009. aastal. Esimest korda kohtuti ühise tuttava raamatuesitlusel.