Mick Pedaja, Angeelia PedajaFoto: www.instagram.com/mickpedaja/nordvinter
Inimesed
4. august 2018, 12:10

FOTOD | Armastus on imeline: äsja abiellunud Angeelia ja Mick Pedaja jagavad kauneid kaadreid elu tähtsaimast päevast (28)

Muusikutepaar Angeelia ja Mick Pedaja, kes enda armastuseliidu 1. augustil ametlikuks tegid, jagavad imelisi kaadreid muinasjutulisest pulmapäevast.
 

MIANG 🌿 1.8.18 @nordvinter #wedding #forest #magic #thankfulhearts

A post shared by ❂ λɴĢεειίλ (@angeeliapedaja) on

Muusikutepaar Angeelia Pedaja (neiupõlvenimega Maasik - toim.) ja Mick Pedaja on rääkinud, et kui nad kohtusid, tekkis neil kohene äratundmine, et just nemad on teineteise jaoks õiged. Angeelia ja Mick kihlusid möödunud aasta 9. märtsil. „Me kohtusime täpselt aasta tagasi samal päeval. Nii nagu meie kohtumispäevalgi, oli meil ka seekord sel päeval Raplas kontsert, kus esinesime mina, Mick ja NOËP,“ rääkis Angeelia Õhtulehele, et Mick palus tema kätt järve ääres, ehedas Eestimaa metsa rüpes.

Mõlemad muusikud on enda loomingut saanud tutvustada "Eesti laulu" konkursil. Mick Pedaja võlus inimesi 2016. aastal lauluga "Seis" ning Angeelia aasta hiljem looga "We Ride With Our Flow". Noored on andnud ka ühiskontserte - viimati astusid Angeelia ja Mick üles elustiilifestivalil Sweet Spot.