Intsikurmu festivalVideo: Kairi Parson
Inimesed
4. august 2018, 09:47

ÕL GALERII JA VIDEO | Aasta muusikasündmuse tiitliga pärjatud Intsikurmu festival meelitas mõnusa muusika ja muinasjutulise õhkkonnaga (1)

Põlva Intsikurmu metsapark täitus reedel järjekordselt ilusa muusika ja mõnusa festivalimeluga. Intsikurmu festival on tänavu pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale. 

Kuuendat aastat toimuv elustiilifestival pälvis tänavu kevadel Eesti muusikaettevõtluse galal aasta muusikasündmuse tiitli. "Intsikurmu sügavam sisu on väärtushinnangute muutmine läbi muusika, sest teadaolevalt muusika mõjutab paljusid inimesi," rääkis tol korral festivali peakorraldaja Mihkel Kübar Õhtulehele antud intervjuus.

Festivali kolmel laval astub üles enam kui 30 artisti nii Eestist kui ka välismaalt. Samuti on metsapargis avatud kunstiinstallatsioonid, metsarestoranid ning lasteprogramm Lastekurmu.

Avapäeval rõõmustas publikut Islandi elektro-popmuusika duo Kiasmos, mis on Ólafur Arnaldsi ja Janus Rasmusseni ühisprojekt, Big Freedia Ameerikast, Eesti üks säravamaid etnomuusika projekte Maarja Nuut&Ruum, kes hiljuti lõi käed Suurbritannia plaadifirmaga. Rasmus Rändvee, Mari Jürjens, 12EEK Monkey ja teised.

Vaata galeriid festivali avapäevast siin!