Sinead O'Connor 2015. aastal Stravinski kontsertsaalis, 49ndal Montreux Jazz Festivalil Foto: Jean-christophe Bott/Scanpix
Inimesed
4. august 2018, 12:41

KUULA! Vaimse tervisega kimpus Sinead O´Connor avaldab üle pika aja uut muusikat (2)

Iiri lauljanna Sinead O´Connor avaldas reedel oma esimese singli "Milestones" demo, mis on pärit lauljanna uuelt albumilt, mis peaks ilmavalgust nägema 2019. aastal, vahendab väljaanne The Irish Sun.

Magda Davitt´i, artistinimega Sinead O’Connor´i värske helisalvestis on avaldatud pärast neli aastat kestnud loomepausi. Naine on lubanud fänne rõõmustada värske albumiga uuel aastal. 

"Milestone" demo on valminud koostöös muusikaprodutsendi David Holmes´iga. "David kirjutas muusika. Minu teha olid sõnad ja meloodia," rääkis O´Conner Iiri väljaandele.

"Tegemist on esimese demoga fännidele sest üldiselt ei kuule inimesed lugude demoversioone. Mõtlesin, et oleks rõõm seda jagada," lausus lauljanna. Nelja lapse ema plaanib uue albumi tegemisele kaasata mitmeid muusikuid ja laulukirjutajaid. 2019. aastal ilmuva plaadi nimeks saab "No Mud No Lotus".

51-aastane lauljanna on oma lähedasi ja fänne muretsema pannud enda hapra vaimse hingeeluga.

 

Lauluga "Nothing compares to you" kuulsaks saanud Sinead O'Connor postitas 2015. aasta sügisel sotsiaalmeediasse suitsiidikirja, kus teatas, et võttis üledoosi.

O'Connor vaevleb bipolaarsuse küüsis ja on mitmeid kordi viibinud haiglaravil. Tegu ei olnud väidetavalt esimese korraga, mil naine püüdis endalt elu võtta.

Ehk on uus tulemine see, mis aitab Iiri tuntud lauljanna taas jalule.

"Milestone" eksklusiivset demoversiooni kuula SIIN.