Lisa Marie Presley ja Michael LockwoodFoto: AP/Scanpix
Inimesed
5. august 2018, 12:00

Lisa Marie Presley süüdistab eksmeest mälukaotuse teesklemises

Lisa Marie Presley kohtuvõitlus seni veel seadusliku abikaasa Michael Lockwoodiga kisub tigedaks.

Muusik Lockwood on Elvise ainsa tütre neljas abikaasa. Neil on ühised kaksiktütred. Michael Jacksoni ja Nicolas Cage´iga abielus olnud Lisa Marie teatas enda ja Lockwoodi abielu purunemisest kaks aastat tagasi. Selleks ajaks oli abielus oldud kümme aastat.

Mullu šokeeris üldsust uudis, et Lockwoodi arvutist leitud lapsporno tõttu võeti võeti kaksiktütred Lisa Marie hoole alt ära. Nüüdseks peaks olema ema ja lapsed siiski ühe katuse all.

Lockwood ei mäleta enda sõnul, et ta oleks 2007. aastal allkirjastanud abiellumisjärgset lepingut, mille alusel pidi kogu vara, mis Lisa Marie abiellu kaasa tõi või mida ta pidi abielu jooksul teenima-soetama, jääma ainuüksi naise omaks.

Ühtlasi seisis lepingus, et kummalgi kaasal pole lahutuse korral õigust nõuda teiselt osapoolelt elatise maksmist.

Kuid maruvihane Lisa Marie süüdistab väljaande The Blast andmeil kohtupabereis oma eksmeest mälukaotuse teesklemises. Mees olnud lepingust täiesti teadlik, teda olevat esindanud advokaat ning tal olnud kõik võimalused kokkuleppe tingimusi arutada.

Presley advokaat toonitas kohtus, et Lockwoodil on kasulik mälukaotust või teadmatust teeselda, sest tema majanduslik võit oleks märkmisväärne. Lisa Mariele kuulub ainuisikuliselt Promenade Trust, millele kuulub 15% intress Elvis  Presley Enterprisesest. Enne lepingu sõlmimist oli Trusti väärtus üle 62 miljoni dollari.