Ilmar Taska ja Hille KarmFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
3. august 2018, 11:10

PALJU ÕNNE! Ilmar Taska sai kaksikute isaks: nimepakkumisi tuleb palju, hetkel on raske otsustada (62)

Filmimees Ilmar Taska annab Facebooki teel teada, et tema kaksikud nägid ilmavalgust. 

„Tulnukad saabusid õnnelikult. Ühepäevasele poisile õpetatakse juba klaasist jooma. Tüdruk jälgib huviga. Uued ajad!“ kirjutab mees postituses.

Foto: kuvatõmmis/ Ilmar Taska Facebook

Ilmar kinnitab Õhtulehele, et nii lapsed kui vanemad tunnevad end hästi. "Praegu on meil palju tegemist. Nimepakkumisi tuleb palju, seepärast on praegu ka raske otsustada. Ehk võidavad enim pakutud nimed," sõnab Taska.

Ilmar rääkis juunis Õhtulehele, et tema esimene poeg sündiski, kui oli veel väga noor, 19aastane. "Muidugi oli see tore. Samas sain aru, et pean veel ise endale siin maailmas koha leidma ja mul napib elukogemust. Nüüd olen isaks saamiseks tunduvalt rohkem valmis. Välismaal on see hulga tavalisem, et lapsi saadakse ka kõrges vanuses."

Taska sõnas, et kaksikute näol on nende peres topeltrõõm. "Neil on kohe olemas mängukaaslane. Muidu on lapsevanem mängukaaslane. Nad saavad olla teineteisele toeks, mitte kunagi tunda üksindust. Olen sündinud Kaksikute tähemärgis ja oleks tahtnud endale kaksikõde või -venda. Kui kõik hästi läheb, on meil kohe perekonnarakuke koos: isa, ema, vend ja õde."

Palju õnne vanematele ka Õhtulehe poolt!