"La La Wonderland" esietendusFoto: Tiina Tasa
Inimesed
3. august 2018, 21:15

GALERII | "Kas te polegi Nexus?" ehk La La Ladies näitas, mis peitub glamuurse lavaelu taga (13)

2. augustil esietendus Tartus Hansa hoovis tüdrukutebändi La La Ladies stand-up kontsert "La La Wonderland". Etenduses hakkas kõik valesti minema juba esimese loo ajal.

Juba paar minutit pärast etenduse algust jäi Kethi Uibomägi laval lauldes ja tantsides oma veripunaste kingade kontsast ilma. Tegu oli kavala lükkega, sest minu esimene mõte oli, et olukord ei olnud nii mõeldud ja tegemist on esimese viperusega, mis naisi esietendusel ees ootas. Kuid siis tuli Mart Toome kogemata valel ajal uksest sisse, laul hakkas hakkima ning Inga Tislar kukkus lõpetuseks lava peal olevasse auku, kust Uibomägi ja Diana Varik neiut päästa üritasid.

Näitsikud selgitasid, et kõik need seigad on nendega ka viimase viie aasta ja 330 antud kontserdi jooksul päriselt juhtunud. Õnneks ei ole nad nii paljude viperuste peale meelt heitnud, vaid suudavad alati iseenda ja olukorra üle naerda ning püstipäi edasi minna.

Laval astus üles ka Tanja Mihhailova koos Timo Vendtiga, keda mängisid Diana ja Mart Toome. Just Tanja ja Timo panid La La Ladies'ele alguse. Esietendusel võis laval Mardi kõrval näha ka Kalle Seppa, kes kordamööda erinevaid hullumeelseid karaktereid mängisid. Edaspidi hakkavad mehed kõiki kõrvalrolle etenduses üksi tegema.

Tüdrukutetrio jagas publikuga oma pöörasemaid olukordi, taaslavastades neid ka rahvale. Nii näiteks tuleb naistel väikestes külades tihti ette olukordi, kus pärast kontserti tulevad lava taha paarikesed (mängisid Inga ja Kalle), kes soovivad plaadile autogrammi ning natukene juttu puhuda. "Kuidas te kõike seda laste kõrvalt suudate?" küsib fänn tüdrukutelt. "Noh.. Meil tegelikult pole veel lapsi," vastavad Kethi ja Diana kohmetult. "Kas te polegi Nexus?" ehmub noor ema, kes siis oma laste isaga kiirelt jooksu paneb ning isegi ostetud plaati enam tagasi ei soovi.

La La Ladies on hea vaheldus artistidele, kes end tihti liiga tõsiselt kipuvad võtma. Naised julgevad enda üle naerda ning oma etenduses panevad nad tegelasi üle võlli kehastades naerma ka kõik teised.