Curly String Viljandi folgil esinemasFoto: Aldo Luud
Inimesed
2. august 2018, 17:11

Terve augustikuu Curly Stringsiga tuuritav lapseootel Eeva Talsi: võimalusel teen lõunauinaku ja niimoodi saangi hakkama

Curly Strings tuuritab praegu mööda Eestimaad ning teeb kõigi bändiliikmete 30. sünnipäeva puhul oma "Curly Strings 30" tuuri. Küll aga saavad Eeva ja Villu Talsi peagi lapsevanemateks. Kuidas küll Eeva rasedana kuuma ilmaga õnnistatud suvel tuuritades hakkama saab?

Bänd annab suve vältel 30 kontserti. Praeguseks on antud seitse ning esinemistega täidetud augustikuu on veel ees.

Eeva sõnul saab ta tuuritades sama hästi hakkama kui iga teine. "Aga ma üldiselt kuigi palju puhkan hommikul ja magan päris palju. Võimalusel teen lõunauinaku ja niimoodi saabki hakkama. Väga päikese kätte ei roni, päike natuke väsitab praegu," rääkis muusik Raadio 2 hommikuprogrammis.

Kontserdikava on bändil tihe: Talsi sõnul antakse praegu viis-kuus kontserti järjest ning siis on vahepeal paar puhkepäeva, kuid sellise intervalliga esinemist peab ta pigem mõnusaks.

"Ma vaatasin meie iidoleid, kuidas nemad tuuritavad, ja nemad panevad tegelikult palju-palju suuremaid tuure. Ikka peab alati sammukese edasi astuma, ise ka pingutama ja ühel hetkel avastad, et 30 kontserti on lihtne. Peab ühel hetkel selle ära proovima, nüüd me siis proovime ja vaatame, mis hetkel me väsime, mis hetkel oleks vaja puhkepäevi, et järgmine kord targem olla," rääkis Curly Stringsi liider. 

Kuula intervjuud täismahus: