Tanja Mihhailova-Saar, Mikk Saar, Robert Griffin III, Grete Griffin, Angeelika Kang-Osula, Märt Osula, Taivo Piller, Mart Haber, Piret Järvis-Milder, Egert Milder, Birgit Sarrap, Indrek SarrapFoto: Stina Kase//www.instagram.com/gretegiii/www.instagram.com/piretjarvismilder/www.instagram.com/aldojarvsoo/
Inimesed
2. august 2018, 09:48

SUUR ÜLEVAADE | Armastusel pole piire ehk Eesti staarid, kelle luksuslikud pulmad on toimunud välismaal (36)

Seda, et armastus ei küsi vanust, me juba teame. Kui kokku on saanud kaks ilusat hinge, kes on teineteise jaoks loodud ning kes on teinud otsuse käia ühist teed elupäevade lõpuni, siis ei küsi armastus ka piire. Selle sõna otseses mõttes. Nii mõnigi kodumaa täht on enda püha armastuseliidu ametlikuks teinud riigipiiridest väljas. 

Andres Oper ja Merle Oper

 Eesti üheks parimaks väravakütiks nimetatud jalgpallur Andres Oper tegi oma elukaaslase Merle (neiupõlvenimega Merle Johnson – toim.) ausaks naiseks 2011. aasta juunikuus. Andres ja Merle olid omavahel tuttavad aga juba 10 aastat varem ning kooselus enne seda 3 aastat. "Tuttavaks saime umbes kümme aastat tagasi. Aga lähedasem suhe hakkas kujunema kaks ja pool aastat tagasi. Puhtjuhuslikult, nagu ikka," rääkis vutitäht 2009. aastal Õhtulehele. Pulmad toimusid Põhja-Itaalias, romantilise Como järve ääres, Casa Diva nimelises resordis.

Andres Oper, Merle Oper Foto: Steve Tarling Copyright
Andres Oper, Merle Oper Foto: Steve Tarling Copyright

Pulmakülaliste hulgas olid parimad sõbrad ja tuttavad. Operi rõõmuks leidis tee tema elu tähtsaimale sündmusele ka jalgpallirahvas – mängijad Mihkel Aksalu, Dmitri Kruglov ja Urmas Rooba, kohtunik Eiko Saar ning mänedžer Tarmo Lehiste. 17-aastasena Eesti jalgpallikoondises debüteerinud Andres Oper toimetab hetkel koondise abitreenerina ning elab perega Manchesteris.

Birgit Sarrap ja Indrek Sarrap

 Eesti esimeseks superstaariks valitud lauljanna ja tema muusikamänedžerist kallim teatasid enda abielust sotsiaalmeedia vahendusel 2015. aasta varakevadel. "15.03.2015 abiellusime oma lemmik-reisisihtkohas Tai Kuningriigis."

 

"Tegemist oli üllatusega meie vanematele ja väikesele reisiseltskonnale, mis koosnes meie headest sõpradest," vihjas Indrek, et kohal ol rohkem inimesi, kui vaid paar ise. Õhtulehele teadaolevalt viibisi Tais ka Sarrapite head sõbrad Mihkel Mattisen ja tema kallim Polina Mattisen (neiupõlvenimega Seledtsova –toim.)  "Kristlik laulatus toimus kaunil mererannal, millele järgnes pidulik õhtusöök. Meil oli imeilus päev, oleme väga õnnelikud ja soovime armastust ka kõikidele lugejatele-vaatajatele-kuulajatele," jagasid vastabiellunud õnnelikult.

Tänasel päeval on Tai Kuningriik saanud perekond Sarrapite teiseks koduks. Teadaolevalt soetasid muusikud endale möödunud aastal Phuketi päikese alla paaritoalise korteri, kus nad ise puhkusel olles viibivad. Kui pere ise parasjagu ruume ei kasuta, pakutakse neid oma lähedastele sõpradele peatumiseks.

8. oktoobril 2013. aastal sündis Birgiti ja Indreku perre ka pisipoeg Simeon ning pisitütar Helin nägi ilmavalgust 2016. aasta 29. aprillis.

Angeelika Kang-Osula ja Märt Osula

Hinnatud makroonimeister, kohvikupidajanna ja mitmete kokaraamatute autor Angeelika Kang-Osula abiellus 2016. aasta 18. augustil ettevõtjast kallima Märt Osulaga Põhja-Itaalias.

 

#weddingitaly #happytogether

A post shared by Angeelika Kang (@angeelikakang) on

Angeelika ja Märdi romanss sai alguse 2013. aastal suvel. Eestlaste seas hellitavalt makroonikuningannaks kutsutud naine oli äsja koos äripartneriga avanud Kadriorus asuva kohviku Katharinenthal. Toona kirjutas Kroonika, kuidas Angeelika kohtus enda tulevasega ühel suveõhtul kohvikuterrassil askeldades. Kohvikupidajanna tuttav oli lubanud läbi astuda ja kohale jõudes oli taa kaasa toonud enda sõbra, Märt Osula. Tegemist on Eesti äriringkonnas teada-tuntud mehega, kes kuulub mitmete ettevõtete juhatustesse. Osula on juhatuse liige osaühingutes Arcus Õigusbüroo, Tamo Kinnisvarahaldus, Hansa Inkasso Agentuur, Premium Impex, West Impex ja Wilkinson Grupp.

Paar kihlus kaks aastat hiljem valentinipäevareisil, kui Märt Pariisis ühele põlvele laskus ja oma ettepanekuga Angeelikat südamepõhjani üllatas. Otsus teha pulmad Lõuna-Euroopas, oli osaliselt praktilistel kaalutlustel. "Kuna ma ise tegelen pulmatortidega ja käin tihti ka torte pulma ära viimas, siis viimane suvi oli selles mõttes nii kurb — kogu aeg sadas ja ilm oli nii kehv. Ma ei tahaks küll oma pulmapäeval halva ilmaga riskiga!" selgitas tordikuninganna Naistelehele, miks talle mõte pidada oma pulmi Eestis algusest peale meeltmööda polnud. Samas on naine ka varem rääkinud, kuidas Prantsusmaa ja Itaalia kultuur, maitsed, kohvikud ja aroomid teda inspireerivad.

 

Lummuses ❤

A post shared by Angeelika Kang (@angeelikakang) on

Angeelika ja Märt abiellusid Põhja-Itaalias Piemontes asuvas romantilises Aqui Terme linnakeses. Pidu peeti 17. sajandist pärit veinimõisas Villa Delfini. Pulmapidu toimus pere ja lähedaste sõprade keskel ning oodatud oli 50-60 inimest.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar 

Muusikupaar tegi oma kauaaegse armastuseliidu ametlikuks 15. septembril 2016. aastal. Ligi 10 aastat ühiseid kontserdilavasid ja eraelu jaganud lauljad on samuti olnud lummatud Itaalia loodusest ja sealsest energiast. Mikk ja Tanja tõotasid truudust ja ütlesid oma jah-sõna Toscana maakonnas villas Podere Finerris sõprade ja lähedaste keskel.

 

15.09.2016 ❤ (Pilt: Stina Kase)

A post shared by ♊TANJA [email protected] (@tanjamihhailova) on

Selle aasta veebruaris nägi ilmavalgust ka kauni lauljapaari esimene laps. Pisipoeg sai nimeks Teodor, vanemad kutsuvad teda hellitavalt Väikeseks Bossiks.

Grete Griffin ja Robert Griffin III

Eesti edukas seitsmevõistleja Grete Griffin (neiupõlvenimega Šadeiko - toim.) ning tema Ameerika jalgpallurist kallim Robert Griffin abiellusid selle aasta 10. märtsil.

Pulmapidu leidis aset Miamis, kuhu lisaks Grete eestlastest sugulastele ja sõpradele olid kohale tulnud ka peiu staaridest jalgpallikaaslased. Peapruutneitsideks olid Grete õed, mitmevõistleja Grit Šadeiko ja võrkpallur Jade Šadeiko. Isameheks oli jalgpallur Troy Vital, peiupoiste seas olid ka Ameerika jalgpallurid Darrel Young ning Richard Crawford.

Ameerikas on populaarne pulmadeks soovitud kinkidest nimekiri teha. Nii oli ka noorpaar Macy'se ja Amazoni veebikaubamajadesse koostanud nimekirja, mille väärtus küündis 6000 dollarini.

Eestlanna ja Ameerika multimiljonärist jalgpalluri suhtest sahistati juba 2016. aastal, kui USA spordiuudiste lehekülg TMZ Sports kirjutas, et Ameerika jalgpalli profiliiga NFL superstaar Robert Griffin III jättis Eesti kergejõustiklase Grete Šadeiko pärast maha abikaasa Rebecca Liddicoati. Nimelt raporteeris USA meedia, et superstaar jalutas Florida riiklikus ülikoolis õppiva tol ajal 23aastase Eesti kergejõustiklase Šadeikoga käsikäes Hollywoodi kuulsuste alleel. Väljaande teatel olid noored tuttavaks saanud 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel. Paar kihlus möödunud aasta maikuus Fort Lauderdale'i kuurordis. Tol hetkel oli Grete lapseootel. Pisitütar Gloria sündis perre 2017. aasta 2. juulill.

Piret Järvis-Milder ja Egert Milder

 Möödunud aasta 3. augustil sai abielusõrmuse sõrme endise tüdrukutebändi Vanilla Ninja liige ja teleajakirjanik Piret Järvis-Milder, kes abiellus kinnisvaraäris tegutseva kallima Egert Milderiga. Abielu registreeriti Gruusia pealinnas Tbilisis, mäel, kust avanes linnale kõige maalilisem vaade, kirjutas tol korral Kroonika.

 

🖤

A post shared by Piret Järvis-Milder (@piretjarvismilder) on

Pulmapäeval oli õhus ei rohkem ega vähem kui 40 kraadi kuuma! Noored tutvusid 2013. aasta Noortebändi poolfinaalis, kus mõlemad olid žüriiliikmed. Egert oli konkursil osalenud aasta varem oma bändiga Slippery Slope ning Piret oli žüriisse kaasatud kui muusikasõber. "Ma teadsin Egerti bändi küll juba varajasemast ajast ja tema teadis mind ka, aga tuttavad me polnud," rääkis Piret aasta tagasi Kroonikale antud intervjuus. "Põhiline oli see, et meil oli omavahel kohe algusest peale hästi palju jutustada ja meil oli kohe üksteise seltsis hästi põnev."

Kui Gruusias toimunud pulmas oli kohal ainult abiellunute pere, siis sõpradele korraldati pidu kodumaal.

 

👞👞

A post shared by Piret Järvis-Milder (@piretjarvismilder) on

Mart Haber ja Taivo Piller

Ettevõtte ShiShi omanikud sõudsid New Yorgis perekonnabüroos abieluranda 30. mail. Nende abielu registreeriti ametlikult 30. mail kell 12 New Yorgi raekojas. Pulmade kuupäevaks valis paar oma tutvumispäeva. Mart ja Taivo olid tuttavaks saanud täpselt samal kuupäeval 26 aastat tagasi.

 

NY wedding! Palju õnne #martjataivo ! #26yearslater

A post shared by Aldo Järvsoo (@aldojarvsoo) on

Pidulik õhtusöök toimus Eleven Madisson Park restoranis, kust liiguti edasi järelpeole klubisse The BOX. 

Mehed kohtusid üheksakümnendatel õpetajate maja lillekoolis. Taivo oli grupi juhendaja ja seal käis maad uurimas ka Mart. "Noor lilleseadesõber Haber tiirutas ka seal ringi," muigas Taivo kaks aastat tagasi "Ringvaates".

"Alguses oli ta lihtsalt sõber, aastatega hakkas niimoodi minema, et me hakkasime üha rohkem aega koos veetma, kolme aasta pärast sai koos ShiShi tehtud ja nii see asi läks," meenutas Mart.

 

#justmarried #martjataivo #thankful

A post shared by Mart Haber (@marthaber) on

Mart ja Taivo olid 2016. aastal esimesed Eesti inimesed, kes koosellusid ehk sõlmisid kooselulepingu. Kooselluda otsustasid mehed eelkõige seetõttu, et juhul, kui ühega peaks midagi juhtuma, siis on kaaslasel õigus teha elutähtsaid otsuseid.