Madonna oma poja Davidiga, kellel näeb suurt tulevikku jalgpallurinaFoto: Vidapress
Inimesed
1. august 2018, 13:35

Madonna sõnul on ta täiesti tavaline „jalgpalli-ema“ ja loodab, et ta pojast saab järgmine Cristiano Ronaldo (8)

Madonna, kes augustis 60. sünnipäeva tähistab, rääkis Itaalia Vogue’ile, et ta on täiesti tavaline üksikema, kes oma lapsi kasvatab. Tema tuntus ja rikkus ei takista tal lapsi trennide ja huvikoolide vahelt vedamast. Eriti suured ootused on naisel 12-aastase poja Davidi suhtes, kes on jalgpalliarmastaja ning kellest võib Madonna arvates saada järgmine Ronaldo!

“Iga naine, kes on jalgpalli-ema, võib öelda, et see nõuab mõnes mõttes enda elust loobumist, sest nii paljud asjad muutuvad nädalast nädalasse. Mängud muutuvad pidevalt - mõnikord on nad linnas, teinekord mitte ja me ei tea kunagi mänguaegu ette,” räägib popikoon, et seetõttu on tal võimatu enda plaane teha.

Madonna kolis oma nelja noorima lapsega Lissaboni, et tema poeg David saaks õppida jalgpalliakadeemias ja saada parimad võimalused oma karjääri arendamiseks. Olenemata sellest, et naine oma nelja lapsega Ameerikast eemal elab, on võsukesed muutustega hästi kohanenud. 

“On imekspandav, kui vastupidavad nad on ja kuidas nad kõik on omaks võtnud. Eriti muusika, tantsimise, jalgpali ja spordi - need asjad ühendavad neid teiste inimestega ja teevad kohanemise lihtsaks,” rääkis ta Vogue’ile.

Naise sõnul on ta lapsed just tänu sellele ka juba portugali keele selgeks saanud, kuna klassiruumis istumine ja traditsioonilisel viisil keele õppimine nii head tulemust ei anna. Õppimine lõbutsemise teel on Madonna arvates palju efektiivsem. “Eriti Stella ja Esther, kes olid lastekodus neli aastat. Nad on nii põnevil asju kaasa teha, aidata ja olla osa millestki. Neile meeldib olla liidrid, nad on väga paindlikud, täis elu ja rõõmu!”

Naise sõnul on tema lapsed avatud ja avatud meelega, kuna oma töö tõttu peavad nad pidevalt mööda maailma ringi reisima. “Paljud inimesed ütlevad mulle, et mu pojast peaks saama edukas jalgpallur, mu vanemast tütrest tantsija ja Roccost maalikunstnik,” räägib ta. “Aga ma ütlen alati ei, sest ma tahan, et mu lapsed oleks armastavad, kaastundlikud ja vastutustundlikud inimesed. See on kõik, mida ma tahan. Ma taha lihtsalt, et nad oleksid head inimesed, kes kohtlevad teisi inimesi austuse ja respektiga, olenemata nende nahavärvist, usust või soost. See on kõige tähtsam asi. Kui nendest saavad järgmised Picassod või Ronaldod, siis on see suurepärane. Aga see on vaid kirss tordil.”

Kokku on Madonnal kuus last: Lourdes Leon (bioloogiline tütar, 21-aastane), Rocco Ritchie (bioloogiline poeg, 17-aastane), David Banda Mwale Ciccone Ritchie (lapsendatud Malawist, 12-aastane), Mercy James (lapsendatud Malawist, 12-aastane), kaksikud Esther Ciccone ja Stelle Ciccone (lapsendatud Malawist, viie-aastased).