Saund

Hendrik Sal-Saller: kui teaksin hiti saladust, kirjutaksin neid kogu aeg (8)

LISA KOMMENTAAR

lord2. august 2018, 09:00
... vaene saller , annaks loodus talle rohkem oidu, siis poleks tegemist ju hitiga kui sa saaksid neid kogu aeg kirjutada.
...2. august 2018, 07:37
Henrdik kui sa seda loed, ma püüan ehk aidata.Nagunii ei loe, aga noh kui loed :D.Ühesõnaga, asi on aastal 2018 nii et, ....et ühesõnaga sa ütled et sa ei saa enam millestki aru mis muusikamaailmas toimub ja see on täiesti ok, ei peagi saama, keegi ei saa enam ja paljud ei tahagi saada.Oluline on see, et sina oled Smilers ja sa pead võtma aastat 2018, nagu see oleks 2007, sest ainus vahe neil kahel aastal on see, et on tekkinud niivõrd metsikult paljud võimalusi oma muusikat sheerida, seega on tekkinud väga paljud neid sheerijaid.Aga mu point on see, et sina aja lihtsalt enda asja, ära otsi, ära proovi meeldida, tee seda mida sa oled alati teinud.Usu, see töötab.Albumid ainult unustamiseks ja 2007 aasta plaat on eesti alternatiiv / pop rocki mõistes väga omapärased.Ma vannun sulle mitte keegi ja ma rõhutan mitte keegi ei ole selle peale tulnud peale sinu, et kirjutada sellised lood nagu "keelatud viljade turg" või "annika", "ainult unustamiseks" on ka väga omapärane.Alati on tore uusi asju proovida, aga kui sa väidad sa väga ei taju mida enam teha, siis see näitab et sa kardad, et kui sa oma teemat ajad siis see ei ole enam "IN" , aga see ei vasta tõele, absoluutselt.Küta edasi.Sajaga.
Siisike1. august 2018, 21:25
Jah Hendriku hittides on sönum,viis ja eriti lahe tämber,oskus laulu sinuni viia. . Vöib öelda,et on heade hittide meister.
Tididi radi raa1. august 2018, 20:44
Smilersil on alati hääd lood olnud.
Eino Taruk1. august 2018, 13:06
Esimese hiti saladus on juhuste kokkulangemine. Pala ei peaolema isegi hea, võib vabalt olla eriti nõme...
Eino Taruk1. august 2018, 13:08
Pigistada mitu kuud mingit imeilusat pala ja lihvida see täiuseni lootuses, et sellest tuleb hitt on ajaraisk. Palju tõenäolisem, et hitt saaks kahe paari päevaga loodud skandaalsete sõnadega tüpsust, lihtsalt lae sotsmeediasse... ;)
Woodstock1. august 2018, 12:45
Mis siin teada, hitt on see, mida jorisevad ka ebakained isikud põõsa all ja kolmeaastastest lastest rääkimata.
Woodstock1. august 2018, 12:16
Mida siin teada, hitt on see, mida ka iga juuatäis joodik põõsa all joriseb, kolmeaastastest lastest rääkimata.