Kristen StewartFoto: AFP/Scanpix
Film
1. august 2018, 10:02

Kristen Stewartist saab Charlie ingel!

"Videviku" täht Kristen Stewart hakkab kehastama legendaarsest telesarjast "Charlie inglid" inspireeritud uues mängufilmis üht kurjamitega võitlevat "inglit".

Briti väljaande Metro teatel liituvad Kristeniga (28) briti näitlejannad Naomi Scott ja Ella Balinska. Mulluses "Power Rangersis" mänginud Naomi (25) on saanud rolli ka uues "Aladdini" filmis.

 

A post shared by Naomi Scott (@naomigscott) on

Ella (23) on kolmikust kõige vähem tuntud. Telekokk Lorraine Pascale'i tütar on varem üles astunud näiteks "Midsomeri mõrvades". 

 

Hayfever low-key in full force 😂 @michaelshelford

A post shared by Ella Balinska (@ellabalinska) on

Filmi lavastab näitlejana tuntud Elizabeth Banks ("Näljamängud", "Lauluässad"), kes debüteeris režissöörina filmiga "Lauluässad 2". Banks astub ise üles ka Bosley rollis. 

"Charlie inglite" seriaali vändati 1976 - 1981. 2000. aastal esilinastunud mängufilmis kehastasid detektiive Cameron Diaz, Lucy Liu ja Drew Barrymore, kes naasid ekraanile ka 2003. aastal.

2011. aastal üritati "Charlie inglite" seriaali uute näitlejataridega ellu äratada, kuid see kadus televisioonist üheainsa hooaja järel. Uus mängufilm peaks publiku ette jõudma järgmise aasta septembris.