Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank.Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
31. juuli 2018, 10:10

DRAAMA: prints Philip ei saabu lapselapse pulma, sest ei salli tolle ema?! (1)

12. oktoobril peab Windsoris pulmi Elizabeth II keskmise poja prints Andrew' tütar printsess Eugenie, abielludes Jack Brooksbankiga. Kuid vanaisa Philip ei pruugi laulatusele tulla - ta ei talu nimelt Eugenie ema Sarah Fergusoni ehk Fergie't.

97aastane Philip on väga eakas ning talle tehti kevadel puusalõikus, kuid prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas paistis ta heas vormis olevat.

 

Wishing His Royal Highness The Duke of Edinburgh a very Happy 97th Birthday! 📷 PA

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Õukonnas sahistatakse, et Eugenie pulma ei pruugi vanaisa tulla. Ajakirja People andmeil ei salli ta silmaotsaski oma endist miniat Fergie't, kes läks Andrew'st lahku 1992. aasta pärast seda, kui ajakirjanduses ilmusid fotod, kus teine mees, Fergie finantsnõustaja, basseini ääres tema varbaid lutsis. Ametlikult lahutati alles 1996.  

Kuulsusejanune Fergie on aastate jooksul kuningakojale palju ebameeldivusi põhjustanud. Philip on nüüd ligi saja-aastane ning võib endale lubada kapriisset käitumist. 

"Philip nägi prints Harry pulma saabumiseks palju vaeva. Mind üllataks, kui ta Eugenie pulma läheks, sest ta ei suhtle Fergie'ga," teab People'i allikas.