Jonathan Rhys Meyers perega. Foto: VIDA PRESS
Tele
30. juuli 2018, 14:31

„Tudorite“ staar kukkus jälle jooma: „Mul on alkoholiallergia!“

"Tudorite" ja "Viikingite" täht Jonathan Rhys Meyers tabati lennukis oma abikaasa Maraga tülitsemas ning naist nende aastase poja silme all solvamas. Nüüd puistab aastaid viinakuradiga võidelnud näitleja endale tuhka pähe.

Meyers seletab Daily Mailile, et oli jälle jooma kukkunud ning selle pärast depressiooni sattunud. "Vastutan ise oma tegude eest ega saa teisi süüdistada."

Meyersi abikaasa seletab Instagramis, et Jonathan oli suutnud kaheksa kuud kaine püsida, kui lennukis leidis aset ebameeldiv intsident, mida mees nüüd südamest kahetseb.

"Käisime Lõuna-Ameerikas holistiliselt läbi töötamas just nimelt neidsamu vihahooge, mis selliseid episoode esile kutsuvad." Mara sõnul muutub Jonathan neil puhkudel hoopis teiseks inimeseks, kes oma tegude tagajärgi ei mõista. "Mingit tüli ei olnud, palusin tal vaid e-sigaret kustutada, nagu stjuardess oli minult palunud."

 

8 months of sobriety and an unfortunate day of airline travel. We were in South America specifically working holistically through anger issues that result in these kinds of episodes. When in it... he is not in a frame of mind where he can really even comprehend the repercussions and necessary response to his own actions. J IS extremely sorry for any inconveniences caused to anyone traveling yesterday. There was no argument, just me asking him to not use his e cig per stewardess’ request to me and him not being himself, speaking very very unkindly. It was out of his character. It was unbeknownst to me anything that happened on flight, as I was with my son with a privacy wall up. We are home safe and he is feeling deeply sorry for any remote disrespect afforded to me, attendants, onlookers or officers. Thank you for your compassion on this ongoing battle with addiction we are in

A post shared by Mara Lane 🕊🙏🏻✨❤️🐾👑🎬✌🏻️ (@maralanerhysmeyers) on

Meyers väidab, et ta ei kannata mitte alkoholismi, vaid joomaprobleemi all. "Ma pole tõesti alkohoolik, ma olen alkoholi suhtes allergiline," väidab ta. Endine seksisümbol ("Velvet Goldmine", Tribla nagu Beckham", "Matšpall") kinnitab, et talle isegi ei maitse naps. Aga kui ta jooma hakkab, on tagajärjed hirmsad.

"Ma ei vaja kunagi drinki. Ma ei igatse seda," kinnitab näitleja, kes on joobnuna lennujaamas vahi alla võetud nii 2007. kui ka 2011.aastal.