CARPE DIEM:" Me ei tea, kas oleme koos igavesti, sest inimesed muutuvad ja tunded on kontrollimatud, aga praegu me oleme õnnelikud ja liigume koos tuleviku poole," räägib Sissi enda suhtest. Foto: https://www.instagram.com/saissssi/
Inimesed
30. juuli 2018, 14:25

Sissi Nylia Benita leidis armastuse juba 16-aastasena: kui leiad kellegi, kes sind tasakaalustab, siis hoia temast kinni! (13)

Superstaarisaatest lauljakarjäärile hoo sisse saanud kaunitar Sissi Nylia Benita leidis omale elu- ja hingekaaslase keskkooli alustades. "Me kohtusime kümnenda klassi ettevalmistuslaagris, kus terve lend kohtub üksteisega esimest korda," naerab neiu. "Koos oleme me olnud nüüdseks üle kahe ja poole aasta."

Superstaarisaatest lauljakarjäärile hoo sisse saanud kaunitar Sissi Nylia Benita leidis omale elu- ja hingekaaslase keskkooli alustades. "Me kohtusime kümnenda klassi ettevalmistulaagris, kus terve lend kohtub üksteisega esimest korda," naerab neiu. "Koos oleme me olnud nüüdseks üle kahe ja poole aasta."

Sissi kallim on temast kaks päeva noorem Carl-Kaspar Eensalu (keda kutsutakse Kaspariks), kes on suur infotehnoloogia, arvutite ning fotograafiahuviline.

Sissi sõnul ei toonud neid kokku ühised huvid, sest nende huvid on erinevad nagu öö ja päev: ühele meeldib muusika, teisele arvutid, vaid omavaheline suurepärane klapp. 

"Enne seda, kui suhe tekkis, olime me mittu kuud sõbrad. Rääkisime iga päev hommikust õhtuni, sest jutt ei saanud kunagi otsa. Iseloom on meil sarnane ja meie huumor on ka täpselt ühesugune," sõnab neiu. 

Edasi lugemiseks: