Hertsoginna MeghanFoto: Doug Peters
Inimesed
30. juuli 2018, 10:01

Thomas Markle'i nutulaul: „Meghanil oleks vist kergem, kui oleksin surnud ...“ (27)

Ehkki prints Harry äi Thomas Markle tõotas hiljuti, et ei anna enam ühtki intervjuud, ahastab ta Briti kõmulehes, et tütar Meghan on katkestanud temaga kõik suhted. "Meghanil oleks vist kergem, kui oleksin surnud ..."

Endine edukas Hollywoodi valgustaja, nüüdsel ajal Mehhikos elav Thomas Markle (74) kurdab Mail on Sunday intervjuus, et ta pole Meghaniga ligi kolm kuud rääkinud. Isa kardab, et kui Meghanil peaksid sündima lapsed, ei näe tema, vanaisa, neid iialgi. "Kadunud printsess Diana oleks šokeeritud, kuidas õukond mind, Meghani isa, kohtleb!"

Thomase sõnul ei võta prints Harryga abiellunud tütar enam telefoni vastu. Isa on veendunud, et see on karistus selle eest, et ta enne Harry ja Meghani pulmi lavastas endast paparatsofotosid ning julges pärast enda kaitseks sõna võtta.

"Mulle teeb väga haiget, et Meghan on mind oma elust täiesti välja lülitanud. Mul oli vanasti tema lossiassistentide telefoni- ja sõnuminumber, aga pärast seda, kui ütlesin paar kriitilist sõna, kuidas kuninglik pere on Meghanit muutnud,  ignoreerivad nad mind. Need numbrid ei tööta enam. Mul pole võimalust oma tütrega ühendust saada," kurdab Thomas Markle.

 

Whit her dad #thomasmarkle #meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle❤️-royals -Levi's (@johanroyaltyandlevis) on

4. augustil on Meghani sünnipäev. Isa tahaks talle õnnitluskaarti saata. "Aga kui saadan Kensingtoni lossi - või kus ta nüüd elabki - sünnipäevakaardi, on see vaid üks tuhandete seas. Meghan ei näe seda ilmselt iialgi."

Thomas arutleb lausa, et Meghanil oleks ilmselt kergem, kui tema isa surnud oleks. "Kõik tunneksid talle kaasa. Aga ma loodan, et me saame ära lepitud. Ma ei tahaks surra, ilma et oleksin uuesti Meghaniga rääkinud."