Olivia Hussey ja Leonard Whiting "Romeos ja Julias" (1968). Foto: Topham Picturepoint
Film
29. juuli 2018, 10:00

"Romeo ja Julia" staar: mind vägistati Charles Mansoni mõrvamajas! (5)

1968. aastal Franco Zeffirelli "Romeo ja Julia" Juliat kehastanud Olivia Hussey pihtis ajakirjale People, et temalgi on hirmsad mälestused seoses majaga, kus Charles Mansoni "perekonna" liikmed tapsid raseda näitlejanna Sharon Tate'i ning veel neli inimest.

Hussey (67) rääkis, et näitlejast ekskallim Christopher Jones ("Ryani tütar") vägistas ta 1969. aastal sealsamas majas veidi aega pärast jõletuid tapatalguid.

Hussey ja Jones (kes suri 2014) hakkasid kurameerima 1960. aastate lõpus, kuid näitlejanna sõnul oli mees juba üsna varakult vägivaldne. "Me ajasime juttu, aga ühtäkki tema pilk klaasistus ja ta virutas mulle rusikaga kõhtu."

Ent Olivia oli noor ja armunud ning jäi Christopheri juurde.

 

With actor Christopher Jones😀Strange memory😬#christopherjones#memories#instagood!

A post shared by Olivia Hussey eisley (@oliviahusseyeisley) on

Sharon Tate oli Olivia sõbranna. Ta oli lubanud, et kolib Tate'i ja tema mehe Roman Polanski külalistemajja, aitamaks Sharonil beebi eest hoolitseda. Kuid siis sai Olivia oma agendilt telefonikõne. "Ma ei unusta seda eales. Rudi ütles: "Nad kõik on surnud." See oli kohutav."

Ometi otsustas Hussey, kes selleks ajaks oli Jonesist lahku läinud, viis nädalat pärast veresauna õuduste majja kolida. "Inimesed ei mõistnud, kuidas ma seal elada saan. Ütlesin neile: "Inglismaal on enamikul majadest hirmsad mälestused. Mis seal ikka.""

Kuid ühel päeval järgnes Jones ekskallimale majja ja vägistas ta. "Ma ei teadnud, kas ta tapab mu ära. Mu nägu oli paistes nagu õhupall. Nina oli verine, huul lõhki ja sinikas silma all ..."

Mõned nädalad hiljem avastas Hussey, et on rase.

"Otsustasin, et ma ei või seda last saada," kirjutab ta oma uues mälestusteraamatus "The Girl on The Balcony" ("Tütarlaps rõdul"). Abordi tegemine rusus Oliviat väga. "Aga ma pole seda eales kahetsenud."

Hilisemast kolmest abielust on näitlejannal kaks poega ja tütar.