Michelle WilliamsFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2018, 11:00

Heath Ledgeri tütre ema Michelle Williams abiellus leskmehega (1)

Hollywoodi täht Michelle Williams on salamisi abiellunud indimuusik Phil Elverumiga. Neid ühendab traagika: Michelle'i tütre isa Heath Ledger suri kümme aastat tagasi ravimite üledoseerimisse, Phili abikaasa ja pisitütre ema Genevieve 2016. aastal kõhunäärmevähki.

USA meedia teatel pidas paar juuli algul pulmi New Yorgi lähistel asuva Adirondacki mäestiku  jalamil. Pole teada, millal 12aastase Matilda ema ja kolmeaastase Agathe isa armusuhe alguse sai. Väidetavalt tutvusid Michelle (37) ning ansamblist The Microphones ja projektist Mount Eerie tuntud Phil (40) ühiste sõprade kaudu. Alles tänavu jaanuaris olid kõmuväljaanded sahistanud, et Michelle on kihlasõrmuse sõrme saanud finantsspetsialist Andrew Youmansilt.

Oma privaatsust rangelt kaitsev näitlejanna on Vanity Fairile avameelitsenud, et Phil õhutab temas vabadustunnet. "Tahan elada kogu oma elu nii, nagu ta mind armastab. Näen vaeva, et end hetkes vabana tunda. Kasvatan Matildat nii, et ta tunneks vabadust olla tema ise. Viimaks armastab mind inimene, kes paneb mind vabana tundma."

Williams ja Ledger läksid lahku umbes pool aastat enne mehe surma, kui tütar oli kahene. Väidetavalt oli Michelle kaotanud lootuse elukaaslast uimasti- ja ravimisõltuvusest võõrutada.