DJ Avicii (1989 - 2018)Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2018, 10:00

Pereliige süüdistab Avicii surmas tema mänedžeri (4)

DJ Aviciina tuntud 28aastase Tim Berglingi enesetapp šokeeris kevadel maailma. Tema poolvenna Anton Körbergi isa, tuntud rootsi laulja Tommy Körberg kritiseerib värskes intervjuus teravalt Avicii mänedžeri.

Avicii elust vändatud dokfilmis rääkis DJ, kuidas mändžer Ash Pournouri sundis teda esinema, ehkki ta ise tahtis ärevuse ja teiste tervisehäirete pärast pausi pidada. "Olen neile korduvalt öelnud: ma suren ära!" seletas Avicii filmis. Eurovisionil kaks korda Rootsit esindanud Tommy Körberg kinnitas Aftonbladeti intervjuus, et noor artist oleks meelsamini stuudios uut muusikat loonud.

 

👋

A post shared by Avicii (@avicii) on

"Kui talle oleks toeks olnud professionaalne plaadifirma, oleks Tim tänini elus," ütles Körberg.

"Kui rumalus ja ahnus käsikäes kõnnivad, võib juhtuda eriti kahetsusväärseid asju." Tommy on enda sõnul vihane, et Aviciid niivõrd takka piitsutati. Staarid ei tühista kontserte kergel südamel, sest see tähendab ka nende taustajõududele teenistuse kaotust. 

Aftonbladet sai kommentaari ka Pournourit. Mänedžer ei võta kriitikat omaks. "Sellised avaldused näitavad piiratud kursisolekut olukorra ja Timiga. Niimoodi lahmib inimene, kes pole meie tiimi töös osalenud ning kes teeb minu suhtest Timi ja tema surmaga väga isiklikke ja eksklikke järeldusi."