Jalmar Vabarna, Sandra VabrnaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
27. juuli 2018, 12:48

PALJU ÕNNE! Sandra ja Jalmar Vabarna perre sündis poeg (22)

Muusikutest abielupaar Jalmar ja Sandra Vabarna, keda teame muusikakollektiivist Trad.Attack! said 24. juulil lapsevanemateks. 

Värske isa jagab enda sotsiaalmeedias postitust. "24.07.2018 sündis meie perre lõvipoiss Vabarna. Kõik terved, rõõmsad ja õnnelikud."

 

Täna õhtul peaksid värsked lapsevanemad Trad.Attack!´iga üles astuma Sweet Spoti festivali laval ning homme oodatakse neid Viljandi folgil.

Möödunud aasta lõpus andis Sandra sotsiaalmeediakanalites teada, et teeb aastase puhkuse Instagramist ja teistest sotsiaal- ja online-meedia kanalitest.

"Ps: mina teen aastaks Instagramist ja muudest sotsiaalmeedia ja online meedia kanalitest puhkuse. Vaatan, mis maailm veel pakub. Kohtume siinsamas aasta pärast," kirjutas muusik. Sellele vaatamata on naine nautinud beebiootust aktiivselt – muusikat luues ja kontserte andes. Tänavu jaanuaris sai Trad.Attack! Eesti muusikaauhindade galal aasta bändi auhinna.

Sandra ja Jalmar tutvusid Viljandi kultuuriakadeemias õppides. Nad olid koos kaks aastat, kuid läksid lahku. Ajakirjale Anne&Stiil rääkis Sandra, et midagi ei juhtunudki otseselt. “Ta oli lihtsalt nii noor mu kõrval, see ei tundunud piisav.” Jalmar oli endale aga pähe võtnud, et nad peavad taas kokku saama. Kui see mõni aasta hiljem juhtus, oli kirg paari vahel alles.

Jalmar ja Sandra Vabarna (neiupõlvenimega Sillamaa - toim.) tegid enda pikaaegse suhte ametlikuks 2016. aasta augustis. 

Pulmakülaliste seas olid näiteks Tanel Padar. Susan Lilleväli, Andri Maimets, Märt Avandi, Lauri Õunapuu, Eeva ja Villu Talsi ning Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Oma kohalolekuga rõõmustas pruutpaari ka president Toomas Hendrik Ilves.

 

(239 - 26.august) Abielus / Married 💛💛💛

A post shared by Sandra Vabarna (@sandravabarna) on