Eghert- Sören Nõmm tähistas oma 25. juubelit restoranis Manna La RoosaFoto: Viktor Burkivski
Puuduta mind
26. juuli 2018, 11:54

PILDID | Tantsiv nõid Eghert-Sören Nõmm tähistas oma juubelit uhke prallega (5)

Hiljuti tähistas tantsijana tuntust kogunud Eghert-Sören Nõmm oma 25. sünnipäeva restoranis Manna La Roosa.

Eghert- Sörenit olid õnnitlema oli tulnud paljud endised ja praegused õpilased, kellega aastaid SirN trupis koos tantsitud. Juba viieselt oli Eghert tuntud tegija suurtel lavadel, tõi hiljem ära maailmameistri tiitli "World Championships of Performing Arts" talendivõistluselt Hollywoodist ja osales mõned aastad tagasi maailma suurimas tantsuga seotud teleprojektis "So You Think You Can Dance" Ukraina versioonis "Tantsujut vse", kus jõudis esimese eestlasena tuhandete tantsijate seast viieteistkümne parima hulka.

Eghert- Sören on osalenud taustatantsijana ka Eesti teleprojektis "Su nägu kõlab tuttavalt", mitmetes muusikalides ja etendustes ning lauljana isegi muusikalides "Pipi Pikksukk", "Libahunt" ja "Billy Elliot". Eghert on nõutud koreograaf ja lavastaja paljudes projektides. Mitmeid aastaid on ta olnud seotud ka "Eesti laulu" projektiga, käinud Getter Jaani taustatantsijana Eurovisionil, lavastanud Kerli Kõivu "Eesti laulu" liikumise ning samuti ka tema suurkontserdi, mida esitati möödunud aastal Kuressaare Merepäevadel ja tänavu jaanipäeva ajal Pühajärvel.

Sel aastal aitas Eghert "Eesti laulul" Vaje' esikolmikusse just oma lavastuslike nõuannetega. Igapäevaselt annab mees aga trenne Sixtina tantsustuudios ja külalistreenerina mitmetes teisteski tantsustuudiotes.

Eghert-Sören ja Anne-Ly Õhtulehe esoteerikasaates "Puuduta mind!" selle aasta suve hakul

Lisaks sellele on tegus poiss asunud nüüd ka esoteerilistele radadele, andnud koos oma partneri Anne-Ly Tähega välja raamatu "Mina, Anne-Ly, minu surnud isa ja elu lahendamata müsteeriumid" ning sünnipäeva eel avati ka nende energeetiliste maalide ühisnäitus restoranis Tabula Rasa.

Ootame põnevusega Egherti uusi suuri projekte!

Vaata sünnipäevagaleriid!