R. KellyFoto: FREDERIC J. BROWN
Saund
25. juuli 2018, 15:00

R. Kelly vastas seksuaalkuriteosüüdistustele 19minutilise lauluga (1)

Noorte naiste seksuaalses kuritarvitamises süüdistatud R. Kelly paiskas publiku ette 19 minuti pikkuse laulu "I Admit It" ("Ma tunnistan seda").

Mõistagi ei tunnista USA staar mingeid kuritegusid, vaid võtab sisse tavapärase kaitsepositsiooni ning süüdistab kritiseerijaid katsetes tema karjääri hävitada, vahendab New York Post.

R. Kelly võtab küll omaks, et on teinud mõningaid vigu, kuid eitab tuliselt kõige karmimaid süüdistusi. "Olete vihased, sest mul on mitu sõbratari," tulistab ta.

Laulja möönab nooremate naiste eelistamist, "aga miks nad seda pedofiiliaks nimetavad, see on ju hullumeelsus?".  Kuid seda, et ta peab väidetavalt seksorjade seksi, mille liikmed on ajupestud ja kuritarvitatud, eitab R. Kelly kategooriliselt.

"Räägitakse, et ma kuritarvitan neid naisi, no mida värki, täielik absurd!" kuulutab ta. "Nad on ajupestud või? Röövitud või? Neile ei anta süüa või? No mida, see kõlab napakalt."

Jocelyn Savage'i nimelise noore naise ema-isa on väitnud, et R. Kelly röövis nende tütre. Kuid staar kuulutab: "Kui te tõesti teada tahate, siis tema isa tõi ta minu kontserdile ja ütles, et pandagu ta lavale ... See kõik kaasneb kuulsusega. Ma ei jahi neid daame, nad jahivad mind, vaat nii."