Roseanne Barr Foto: AFP/Scanpix
Tele
25. juuli 2018, 14:30

Roseanne Barr: „Roseanne'ile“ tehti lõpp, sest ma hääletasin Trumpi poolt (7)

USA koomik Roseanne Barr ei usu, et tema sarjale "Roseanne" tõmmati vesi peale, kuna ta võrdles endist president Obama nõunikku Valerie Jarrettit ahviga. Barr on veendunud: põhjus on selles, et ta hääletas Donald Trumpi poolt.

Telekanal ABC otsustas hiljuti ülimenukalt uute osadega eetrisse jõudnud töölisklassikomöödiale "Roseanne'ile" lõpu teha, kuna Barr võrdles oma Twitteri säutsus tõmmunahalist Jarrettit ahviga.

Peale skandaali puhkemist väitis Barr, et oli unerohu mõju all segast peksnud, ning anus ABC juhti Ben Sherwoodi, et sari alles jäetaks.

Nüüd rääkis Barr, et seletas ABC juhtkonnale: tema teada on Valerie Jarrettt valgenahaline.

"Ühtlasi ütlesin: "Olen valmis minema "The View'sse", Jimmy Kimmeli šõusse või ükskõik kuhu tahate, ja seletama seda oma publikule," rääkis Barr (65) oma YouTube'i kanalile postitatud videos.

"Aga umbes 40 minutit hiljem juhtus hoopis see, et mu sari lõpetati ära, enne kui üksainuski reklaamiandja oli oma reklaami tagasi võtnud, ja mind tembeldati rassistiks. Miks, küsite te. Vastus on lihtne: sest ma hääletasin Donald Trumpi poolt, ja see pole Hollywoodis lubatud."

ABC otsustas "Roseanne'i" ülejäänud tegelased tuua üle uude sarja, mis saab nimeks "The Conners" ehk "Connerid". Uus seriaal jõuab eetrisse sügisel.